Kviečia kūrėjus į mokymus

Kultūra

Lapkričio 23 d., ketvirtadienį, 16 val. Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro (KKKC) Parodų rūmuose Giedrė Putramentaitė pristatys finansavimo ir projektinės veiklos galimybes kūrėjams: viešojo finansavimo strategiją individualiems menininkams, tinklaveikos būdus, rezidencijų programas. Mokymai truks apie 1,5 val.

Mokymai kūrėjams

Šie mokymai skirti kūrėjams, kurie nėra gerai susipažinę su šiuolaikinio kultūros lauko galimybėmis. Kalbėsime apie kūrybos sklaidą bei įvairias galimybes individualiems menininkams, kaip pradėti savo veiklą, kokias parinktis turi individualus menininkas, kaip veikia visa vizualiųjų menų lauko „sistema“, kur ir kaip teikti paraiškas dėl finansavimo.

Apie lektorę:

Giedrė Putramentaitė – 8 metų patirtį turinti plataus profilio kultūros vadybininkė, dirbusi įvairaus formato kultūros organizacijose. Pagrindinės kompetencijos:

  • Įvairios kultūros organizacijos. Ilgametė patirtis dirbant įvairių formų kultūros organizacijose, tokiose kaip „Menų spaustuvė“, Vilniaus „Keistuolių teatras“, menų agentūra „Artscape“, tarptautinis teatro festivalis „Sirenos“, Baltijos ir Šiaurės šalių cirko tinklas (dabartinė darbovietė).
  • Projektų vadyba. Giedrė yra patyrusi projektų vadovė, galinti kompetentingai dirbti visuose projekto ciklo etapuose, pradedant projektų planavimu ir paraiškos rengimu, tęsiant projektų įgyvendinimu ir baigiant ataskaitų rengimu.
  • Koordinavimas ir procesų valdymas. Lektorės patirtis taip pat apima žmonių, procesų ir išteklių koordinavimą organizacijos veikloje. Tai apima personalo valdymą ir efektyvų resursų panaudojimą.
  • Strategija. Giedrėturiu patirties formuojant organizacijos strategiją ir jos įgyvendinimą. Ji yra  performavusi organizacijos viziją ir strateginį kryptingumą.
  • Lėšų pritraukimas. Lektorė turi patirties kuriant ir vykdant efektyvias lėšų pritraukimo strategijas iš skirtingų šaltinių, įskaitant rėmėjus, viešuosius fondus ir kitus šaltinius (įvairūs šiaurės šalių fondais, LKT).

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Parodų rūmuose - „Vandens veidas“

Kovo 28-ąją, ketvirtadienį, 18 val., Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro (KKKC) Parodų rūmuose (Didžioji Vandens g. 2) bus atidaroma Kristinos Ališauskaitės ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Kultūra

Parodų rūmuose - paroda „NElaimingų Naujųjų metų!“

Vasario 23-iąją, 17.30 val., Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro Parodų rūmuose (Didžioji Vandens g. 2) bus atidaroma Yevhen Titov (Євген Тiтов) ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

Kultūra

Parodų rūmuose - Ukrainos menininkų darbai

Vasario 23-iąją, penktadienį, 17.30 val., Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro Parodų rūmuose (Didžioji Vandens g. 2) bus atidaroma tarpdisciplininė aštuonių šiuolaikinių ...
2024-02-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This