Savaitgalį „Švyturio“ arenoje vyks ir paroda, ir mugė

Verslas

Paskutinį lapkričio savaitgalį uostamiestyje, „Švyturio“ arenoje, duris atvers antrą kartą rengiama grožio, stiliaus ir mados paroda „Moters kodas 2023“ bei mugė „Kalėdų magija 2023“.

Anot organizatorių UAB „Ekspozicijų centras“, lapkričio 24-26 dienomis arenoje lankytojus pasitiks ne tik grožio ir estetikos produktai, paslaugos bei technologijos, bet ir išskirtiniai drabužiai, aksesuarai, stilingos aprangos detalės ir elementai. Žadama, kad paroda nestokos ir ypatingų, ir specialių pasiūlymų, akcijų ir nuolaidų.

„Parodoje „Moters kodas 2023“ bus galima atrasti tiek ir profesionalios dekoratyvinės, tiek ir natūralios kosmetikos produktų. Nestigs parodoje ir dėmesio estetikai bei kūno priežiūrai – čia rasite plaukų ir nagų priežiūros priemonių, grožio ir kosmetologijos, ilgalaikio makiažo, kirpyklų, kosmetikos salonų teikiamų paslaugų asortimentą. <…> Parodoje bus galima rasti aukščiausios kokybės tekstilės, trikotažo, odos ir kailio gaminių, avalynės, galanterijos produktų, juvelyrikos ir bižuterijos kūrinių. Neužmiršti parodoje bus ir moterų pamėgti užsiėmimai – sportas, laisvalaikis, sveikatingumas“, – rašoma pranešime spaudai.

Pasak organizatorių, šiais metais paroda sutrauks daugiau nei 100 skirtingų verslų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninės Latvijos. Čia galėsite rasti tokius kosmetikos prekių ženklus kaip „Premiere Baltic“, „MICA beauty“, „Gratiae“, „Bionyx“, juvelyrikos prekių ženklą „Factory by Ribas“, namų tekstilės gamintojus „Nostra“, šiltų drabužių ir aksesuarų gamintojus „Knitas“, lietuvių sukurtą veido odos priežiūros kosmetikos prekės ženklą „Moon Cosmetics“, profesionalių plaukų priežiūros priemonių parduotuvę „Ąžuolas Shop“ ir kt.

Visi parodos lankytojai taipogi galės nemokamai apsilankyti ir parodos metu vyksiančiuose renginiuose. Parodos lankytojų lauks grožio ir mados šou bei dizainerių kolekcijų pristatymai, Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos meistrų renginiai ir šou programos, tarptautinis nagų čempionatas „Nagų pasaulis. Lietuva“, ilgiausių plaukų konkursas „Pasaulio ilgaplaukės“, asmeninių konsultacijų valandos bei specialistų seminarai.

Tuo pačiu metu antrajame „Švyturio“ arenos aukšte vyks mugė „Kalėdų magija 2023“. Joje lankytojų lauks Kalėdų dovanų idėjos, dekoracijos ir interjero detalės, maistas, užkandžiai bei gėrimai.

Senjorams, neįgaliesiems, lankytojams su POLA kortele bei vaikams iki 12 metų su suaugusiųjų priežiūra įėjimas į šias parodas – nemokamas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Plastikos chirurgas pakvietė į neįprastą parodą 

Klaipėdoje, Menų ložės (Tomo g. 24) erdvėje, klaipėdiečiai turėjo galimybę sudalyvauti neįprastoje vieno vakaro parodoje-performanse, kurį paruošė plastikos chirurgas Saulius ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje – lauko paroda apie Joną Šliūpą

Palangoje atidaryta Lietuvos nacionalinio muziejaus paroda „Kas išsigando Šliūpo?“, parengta pagal Miglės Anušauskaitės komiksų knygą. Apie spalvingą pirmojo Palangos burmistro ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Mums rašo

Šarūnas Šarkauskas: kelyje ir judėjime 

Noriu pakviesti jus į Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Meno skyriaus galeriją, kur tapytojas Šarūnas Šarkauskas eksponuoja paveikslų ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This