Suimtas iš mažamečių telefonus atiminėjęs jaunas vyras

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos miesto policijos pareigūnai sulaikė 25 metų vaikiną, kuriam pareikšti įtarimai dėl atvirųjų vagysčių. Įtariama, kad jis uostamiestyje viešose vietose ar daugiabučių laiptinėse iš penkių mažamečių pagrobė mobiliuosius telefonus.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas gavus pranešimą, kad spalio 13 d. apie 10.30 val. į daugiabučio laiptinę kartu užėjęs nepažįstamas vyras iš 9-mečio rankų pagriebė mobilųjį telefoną ir pasišalino.

Lapkričio mėnesį buvo gauti dar keturi pranešimai apie panašiai nukentėjusius mažamečius.

Po lapkričio 13 d. Sulupės g. įvykdyto analogiško nusikaltimo karštais pėdsakais dirbę pareigūnai netoli įvykio vietos – Poilsio gatvėje – pastebėjo nukentėjusiųjų apibūdinimus atitinkantį asmenį ir jį sulaikė. Pas jį buvo rastas ir tądien pavogtas mobiliojo ryšio telefonas.

25 metų vyras buvo uždarytas į areštinę. Anksčiau keturiskart už vagystes, turto pasisavinimą ir sukčiavimą jau teistam įtariamajam teismas skyrė kardomąją priemonę – suėmimą dviem mėnesiams.

Atvirą vagystę įvykdžiusiam asmeniui gali grėsti viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Tarpukario Klaipėdos kaleidoskopas

Klaipėdos politikai ignoravo pasiūlymą dirbti dvigubai daugiau už perpus mažesnę algą

Rudens pabaiga ir pirmosios žiemos dienos tarpukariu Klaipėdoje atnešdavo ir įkurtuvių bei technikos naujovių, ir didžiulių politinių aistrų, ir įžūlių ...
2021-12-05
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Sulaikymas nuo darbelių neatbaidė

Klaipėdos policijai teko jau antrą kartą suimti tą patį vyrą, kuris apsimesdamas policininku išviliodavo telefonus iš nepilnamečių. Nepaisant to, aiškėja, kad ...
2018-05-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This