Klaipėdos gatves valdžia galėtų valyti liežuviais*

Spyglys

Spyglys
2023-11-29

Komentarų: 21

Klaipėdos valdžia paprastai nepaliaujamai pliurpia, kaip darbuojasi klaipėdiečių labui. Pliurpia nesustodami. Tačiau tuo metu, kai visą uostamiestį ir jo priemiesčius kelias valandas apėmė transporto eismo kolapsas, pliurpti kažkodėl nustojo. Meras dar gerokai prieš kolapsą viešai pirstelėjo kažką apie valomus kelius. Ir net šaligatvius, kurių ir trečiadienio rytą niekas net nebandė valyti. 

Ir viskas… Ačiū. Bet geriau jau būtų šiūpelę paėmęs ir visus pakvietęs kartu kasti. Trečiadienio rytą meras susitinka su gatvių valytojais – po mūšio šiūpelėmis pamojuoti.

Vicemerai… Du iš jų šlifuoja gatves užsienyje, o trečioji vizituoja medikus. Nėr kam šiūpelę paimti…

Spyglio moralas: kai ir vėl išsirenki pliurpas, tik kitus, pirkis šiūpelę, nes valdžia liežuviais sniego nuo gatvių nenulaižys.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

21 Comments

  1. Rinkėjas

    Vaitkus, jo ištikimieji ir žemeitaičio putinofilai kol kas tik liežuviais plaka – klaipėdiečiai padarė lemtingą klaidą išrinkdami visą šitą šūšarą į valdžią.

    Reply
    • Tai, kad

      nebuvo pasirinkimo.Negi vėl dūdoriaus dūdotojus rinksi?

    • Uršulė

      O jus jau tikrai žinote kam geriausiai būti valdžioje.

  2. Tegyvuoja

    Tegyvuoja liberalų sąjūdis pridėjęs savo rankelę prie savivaldybės sutarčių net su trijomis! valymo įmonėmis. Viena geresnė už kitą. O trečia pati geriausia! Kažkaip vis pagalvoju apie Liberalų sąjūdį. Šiai dienai pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen. Taaaip. 2008 partijos pirmininkas Eligijus Masiulis, feelingo specas. 2016 naujas partijos šūkis : „Už Lietuvą, kurioje norisi gyventi”. Ar tikrai norisi gyventi tokioje Lietuvoje, kokią dabar turime? Įkyrėjo AK patyčios iš dabartinio Klaipėdos miesto mero Arvydo Vaitkaus! Meras priesaiką davė 2023 balandžio mėn. 20 d. ( o gal aš klystu? , AK pataisykit!) , o sutartys dėl miesto tvarkymo, valymo darbų buvo padarytos anksčiau nei balandžio mėn. 20 d. Kame problema? AK tyčiojasi išvertus akis…. Banalu…. Bet Dievas viską mato. Ateis ir jums atsiskaitymo valanda.

    Reply
    • Ak sutartys !

      Pasirašytos! Daugeliui metų į priekį! Ir ką dabar daryti ? Vaitkus ir jo komanda tik dejuos, kad sutartys , viešieji pirkimai,kontraktai, mūsų rankos surištos ir t.t.? O gerbėjai jiems pritars ir keiks dūdorių ir liberalus? Bet kurią sutartį galima nutraukti ir prisiteisti baudas ir sumokėtas sumas.Tikime Vaitkumi ir jo komanda, kad išvalys liberalų palikimą – apsileidimą ir korupciją, bet jų sirgaliai jau perlenkia lazdą .Miestui vadovauja Vaitkus – jam ir visos kortos į rankas, taip pat ir atsakomybė.

  3. Daina

    Nežinau ką galvoti. Ankstesniais metais Kretingos g bent mažas buldozeriukas šaligatvius valė, o dabar? Nerimauju ir dėl autobusų stotelių. Ten pravalo tik minimaliai, tad negi vėl reikės iš autobuso į pusnis šokinėti? Rizikuojant nusilaužti kojas.

    Reply
  4. Iren

    Kas valys kiemu gatves ar tik pagrindinius kelius valo?

    Reply
  5. Klaipėdietė

    Perki pigiau būstą,tai pasiruošk gaišti laiką kamščiuose.Pirkite butus Klaipėdoje ir džiaukitės miesto malonumais.

    Reply
  6. Valytonas-nevidonas

    Vaizdas ne koks. Reikia turėti ir supratimą , ir susipratimą. Trečiadieni snigo nuo 7 ryto iki 22 vakaro. Iškrito apie 15cm. sniego.
    Autiku daug, sniegą prispaudžia iki ledo. Užtenka vieno kamščio ir barstytuvas nebegali laiku pasiekti objekto, nepabarsto ir prasideda…
    Siaurose gatvelėse vairuotojai dažnai palieka auto ir vienoje ir kitoje gat. pusėje- priešpriešais.
    Pravažiuoti su 3,65m. verstuvu niekaip… gatvė nevalyta palieka.
    „Barsteklis” ropoja atbulas, gaišta laiką, o gamta daliną savo turtą ir tu nors pasiusk iš pykčio…

    Reply
  7. Liberalus cinizmas ...

    Kaip pradėję dirbti BALANDŽIO mėn galėjo patikrinti ” liberalių ir konservatorių užsakytų ” valytojų ” darbo kokybę ? Birželį , rugpjūtį ? Gal būtų kiti , naujai išrinktų , ” užsakyti ? Liko pasitikėti ” valytojų ” žodžiu – pasiruošėme ……ir kas paaiškėjo , PIRMAS SNIEGAS ir ….? Liberalu ? Labai . Neieškokite kaltų tarp kitų .

    Reply
  8. Nepatenkintiems vairuotojams

    kaip suprantu labiausiai nepatenkinti regiono gyventojai ? Miesto viešasis važiuoja . Nepatenkintiems , tie patys liberalieji , seniai ” užsakė ” persėdimo stoteles 🙂 Atvažiuoji , palieki auto ir važiuoji į miestą 🙂 Kiek ” maišų eurų ” buvo tų stotelių statyboms panaudota ? Pamiršote liberalių džiugesį ir plojimą rankytėmis ? Tik deja įvyko eilinis eurų išlaikymas …Užmiesčio gyventojai užkemša išvažiavo/įvažiavimo kelius į Klaipėdą , nes tie patys , politinės korupcijos byloje nuteistos partijos atstovai Klaipėdos miesto taryboje vykdė ” proveržį ” į užmiestį ?

    Reply
    • Nepatenkintiems vairuotojams

      O ką blogo buvusieji padarė? Dauguma Klapėdos rajono gyventojų dirba mieste! Tokia pat situacija visuose didmiesčiuose.

  9. o gal

    jau laikas merui įkurti rimtas sniego valymo ir lietaus gaudymo darbo grupes? Išdiskutuotų, parengtų specialų planą ir po 3-4 metų …

    Reply
    • Aha :)))

      liberaliems iš kriminalinės partijos patinka dirbti bet kaip tik svarbu brangiai ? Štai ir darbo ” bet kaip ” rezultatas – miesto valytojai ” užsakyti ” dirba bet kaip . Liberalu …:)

    • to o gal

      „Šmaikštuoli”, nepersistenkite rašinėdamas kliedesius. Saugokite riešą…

  10. O aš manau taip ,

    kriminalinės partijos , baustos politinės korupcijos byloje , spygliui nereikėtų dalinti patarimų politikams nedalyvavusiems korupcinėse bylose . ” valytojų ” paslaugas užsakė buvę liberalieji miesto valdytojai dar 2023 vasario mėn , o dabar matome koks ciniškas liberalumas , mus valdė __ 2023-02-07
    Klaipėdos gatves valys jau trys rangovai (6) _______P.S. Meras Vaitkus pradėjo dirbti balandžio mėn .

    Reply
    • O aš manau kitaip

      Nu bliam, tamstai ryškiai kuku. Ką tik pats meras rašė, sezonui pasiruošta! Ar čia irgi liberalieji vietoj mero parašė?

    • Gana politikuoti!

      Kiek galima politikuoti. JŪSŲ minimi konservatoriai ir liberalai – neužsakė sniego.! Riekia valyti gatves, nes vairuotojai nepatenkinti!

    • Liberalus cinizmas ...

      mano minimi liberalai su konservatoriais ” užsakė valytojus ” ! Sniegą užsako žiema 🙂 Ne meras valo gatves , o ” užsakyti ” valytojai . Vakar buvo pirmas ” krikštas ” sniegu ir iš karto pamatėme kokius ” valytojus ” užsakė buvę liberalieji . Tik tiek . Manau meras darys išvadas .

    • Liberaliam cinikui!

      Kiek supratau- esate visažinis ir žinote atsakymus į visus klausimus! Bet ar jie teisingi – abejoju?

    • Liberalus cinizmas ...

      Aš žinau tiek , kiek paskaitau viešą info 🙂 Jūs neskaitėte dar 2023-02-07 ( VASARIO dirbo dabar jau buvę liberalieji ir konservatoriai su meru dabar liberaliu socialdemokratu Grubliausku ) Šaltinis AK , autorius tas pats Šulcas ____
      Klaipėdos gatves valys jau trys rangovai (6) ______P.S. Meras Vaitkus pradėjo dirbti tik BALANDŽIO pabaigoje . Elementaru . Skaitai , lygini , darai išvadas . Jei turi kritinį mąstymą .

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija V 

„Atvira Klaipėda“ cikle „Urbanistiniai jubiliejai” baigia pasakoti apie Klaipėdos naftos terminalo raidą ir jo įtaką miestui. Paskutinėje tam skirto rašinių ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Naujam prekybos centrui – raudona šviesa 

Leidimas vietoje buvusių Prekybos uosto kultūros rūmų J. Janonio gatvėje statyti prekybos centrą negali būti išduotas kol nebus parengtas nepriklausomas ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This