Laimėjo Finansų ministerijos apdovanojimą

Miestas

Klaipėdos miesto nevyriausybinė organizacija VšĮ„Liberi“ sulaukė aukščiausio apdovanojimo Finansų ministerijos organizuojamame konkurse „Europos burės 2023“.

Jame 7 kategorijose varžėsi Europos Sąjungos (ES) struktūrinių fondų lėšomis finansuoti geriausi 132 projektai. Kategorijoje „Už inovacijas į bendruomeniškumo kūrimą“ klaipėdiečių projektas „Pagalba socialinę atskirtį patiriantiems vaikams ir jaunuoliams“ laimėjo Europos burių apdovanojimą.

Direktorė Rita Čėsnaitė džiaugdamasi tokiu aukštu, dažnai nematomo darbo įvertinimu, sakė, kad tai įpareigoja ne tik būti vertiems šio apdovanojimo, bet ir tobulėti jaunų žmonių, patiriančių socialinę atskirtį, integracijos į visuomenę procese.

Projektas buvo skirtas delinkventinio elgesio vaikams ir jaunuoliams, kitiems jautrioje socialinėje situacijoje atsidūrusiems jaunuoliams, gyvenantiems Klaipėdos miesto tikslinėje teritorijoje.

Projekto įgyvendinimo laikotarpiu buvo organizuojamos ir vykdomos prevencinės veiklos, sudarant sąlygas vaikų ir jaunų žmonių socializacijai, padedant socialinę atskirtį patiriantiems jaunuoliams integruotis į visuomenės gyvenimą. Projekto įgyvendinimui buvo pasitelkta ir apmokyta 10 savanorių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas, Svarbu

Byloje dėl „Neptūnui” skirto pusės milijono – netikėtas posūkis

Po kalbų apie galimą taiką Klaipėdos apygardos prokuratūros inicijuotoje byloje dėl šimtatūkstantinės uostamiesčio savivaldybės paramos krepšinio klubui „Neptūnas” procesas pasisuko ...
2023-11-15
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdos miesto vėliava – už ypatingą pagalbą per pandemiją

Klaipėdos miesto vėliava už geriausią praėjusių metų darbą Vasario 16-ąją bus įteikta maltiečiams, nes ir taip reikšmingos jų veiklos svarba ...
2021-02-12
Skaityti daugiau

Veidai

Globėjų šeimai - ROTARY apdovanojimas

Klaipėdos rotariečiai, minėdami organizacijos 114-ąjį gimtadienį, ypatingai pagerbė šešis vaikus auginančius Juliją ir Romaną Gaiduk. Pagarbos ženklas – auksinė segė „Vėtrungė” ...
2019-02-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This