Įžiemojus iškels vandens autobusų prieplaukas iš Dangės

Miestas

Žiema kaip visuomet „netikėtai ištiko” ne tik Klaipėdos gatvių valytojus, bet ir šiemet startavusio reguliaraus viešojo transporto vandens autobusais Dangės upe infrastruktūros valdytoją. Jis skubiai ieško rangovų, galinčių iškelti iš upės pontonines prieplaukas.

Iš pradžių prieplaukas apsėmė vanduo, vėliau jos užsnigo. Artūro Šulco nuotr

Iškeltas prieplaukas norima nugabenti UAB „Klaipėdos paslaugos”, kuri ir aptarnauja vandens autobusų maršrutą, teritoriją. Šešias pontonines prieplaukas iškelti ir išvežti rangovas turėtų per porą savaičių.

Prieš iškeliant jas reikia atkabinti nuo inkarų, pažymėti inkarus, kad pavasarį jie būtų lengvai atrandami ir lengvai pasiekiami. Iš būsimų rangovų reikalaujama turėti patirties atliekant panašų darbą, būti susipažinus su pontonų sandara, gamyba ir techninėmis savybėmis.

Viešąjį pirkimą organizuoja BĮ „Klaipėdos paplūdimiai”. Rangovų pasiūlymų laukiama iki gruodžio 8 dienos. Šiuo metu ieškoma tik kas iškels ir išveš tas prieplaukas. Kas jas parveš pavasarį atgal ir sumontuos – nežinia. Neskelbiami ir preliminarūs darbų kaštai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

Senąją pirtį valdys transportininkai

Klaipėdos miesto taryba ketvirtadienį pritarė mero siūlymui reorganizuoti  UAB „Vildmina“, valdančią pirtį Trilapiop gatvėje, prijungiant ją prie savivaldybės bendrovės „Klaipėdos ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Transportas

Klaipėda perka ir senus miesto autobusus

Nors Klaipėdos savivaldybė tarp 2023–2027 metų veiklos prioritetų įrašė, kad netaršių autobusų dalis jos valdomoje UAB „Klaipėdos paslaugos” sudarys 100 ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Dėl senosios Klaipėdos pirties likimo - idėjų lietus

„Tai reikia ją padaryti visiškai nemokama”, – trečiadienį Klaipėdos miesto tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto posėdžio metu pasiūlė konservatorius Aidas ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This