„Lidl“ atidarys pirmąją parduotuvę Gargžduose

Regionas

Gruodžio 14 dieną „Lidl“ atidarys savo pirmąją parduotuvę Gargžduose, Dariaus ir Girėno g. 2.

„Visada atidarydami naujas parduotuves suprantame, kad ateiname į bendruomenę ilgam, todėl statydami ją ne tik investavome į miestui svarbią infrastruktūrą, tačiau ir surengsime atidarymo šventę miesto bendruomenei“, – pranešime cituojamas „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis.

Naujosios parduotuvės prekybos salės plotas siekia maždaug 1400 kv. metrų. Parduotuvėje iš viso veiks 11 kasų: 5 įprastinės bei 6 savitarnos, iš kurių 3 – XXL dydžio. Parkavimo aikštelėje įrengta šešių vietų elektromobilių įkrovimo stotelė.

Atidarymo dieną naujoji parduotuvė duris atvers 8 val., kitomis dienomis pirkėjų ji lauks nuo 7 iki 23 valandos. Parduotuvės komandą sudarys maždaug 30 darbuotojų.

„Lidl Lietuva“ šalia parduotuvės įrengė pėsčiųjų takus, taip pat perėją per Dariaus ir Girėno gatvę. Prekybos tinklas taip pat sutvarkė infrastruktūrinę susisiekimo dalį greta naujosios parduotuvės.

„Lidl Lietuva“ taip pat kartu su partneriais finansuoja visos Dariaus ir Girėno g. plėtros projekto rengimą, o dalis darbų atliekama ir šiuo metu. Bus įrengtos naujos nuovažos Dariaus ir Girėno g., taip pat šioje gatvėje bus padidintas eismo juostų skaičius, įrengtos pėsčiųjų perėjos ir saugumo salelės, įgyvendinti kiti eismo sprendiniai, užtikrinantys tiek pėsčiųjų, tiek transporto priemonių eismo saugumą. Įgyvendinant projektą, Dariaus ir Girėno g. bus pakoreguotas ženklinimas, vienoje gatvės pusėje įrengtas pėsčiųjų ir dviračių takas. Ateityje „Lidl Lietuva“ įrengs ir antrąją perėją Dariaus ir Girėno g. bei atliks gatvės platinimo darbus greta šiuo metu statomo daugiafunkcio sporto centro.

„Lidl“ taip pat greta esančiame sklype įrengė 24 vietų automobilių parkavimo aikštelę, kuri skirta bendruomenės ir aplinkinių gyventojų naudojimui, šiame sklype taip pat pasodinti ir šeši medžiai. Dar dvidešimt penkis medžius prekybos tinklas pasodino ir parduotuvės sklype.

„Statant parduotuvę buvo iškasta nemažai riedulių. Bendraujant su Klaipėdos rajono savivaldybės atstovais, išgirdome puikią jų idėją, kurią ir nusprendėme įgyvendinti – iš dalies riedulių, rastų prie parduotuvės ją statant, suformavome juostą, kuri simbolizuoja ir atkartoja gargždiškiams itin svarbios Minijos upės vingį. Viliamės, jog vietos bendruomenei tai bus malonus ir dėmesio sulauksiantis akcentas“, – kalbėjo „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas.

Atidarymo dieną, 8 val., prekybos tinklas surengs šventę vietos bendruomenei. Tą rytą pirkėjai bus vaišinami gėrimais ir saldumynais, pirmieji pirkėjai dovanų gaus specialiai atidarymui pagamintus daugkartinius pirkinių maišelius. Žadama, kad atidarymo proga klientų lauks specialūs pasiūlymai tiek maisto, tiek ir ne maisto prekėms. O naujosios parduotuvės pirkėjai, kurie naudojasi mobiliąja lojalumo programėle „Lidl Plus“, galės įsigyti spurgą vos už 1 centą.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 71 „Lidl“ parduotuvė 26 šalies miestuose.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Viesulo“ gimnastėms - visų spalvų medaliai

Gargžduose vykusiame Lietuvos meninės gimnastikos įrankių čempionate, kuriame varžėsi gimnastės iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos, uostamiesčio „Viesulo“ sporto centro gimnastės ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

ELTA

Pigo pigiausios prekės

Kovą pigiausių maisto produktų vidutinis krepšelis, palyginti su šių metų vasariu, šalies parduotuvėse pigo 4,52 euro (6,6 proc.) ir buvo 14,65 euro ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This