Ledo čiuožyklą jau išbandė per 2000 entuziastų

Miestas

Prieš savaitę žiemos švenčių laukimą pradėjusi Klaipėda į Teatro aikštę kviečia pasiilgtomis žiemiškomis pramogomis – atvira ledo čiuožykla ir sniego kalniukais. Unikalios formos ledo čiuožykla lankytojams atvira kiekvieną dieną, čia vyksta čiuožimo pamokos, teminės diskotekos, susitikimai su Kalėdų Seneliu. Ledą noriai jaukinasi tiek mažiausi klaipėdiečiai, tiek garbaus amžiaus senjorai.

Palmiros Mart nuotr.

Pranešama, jog per dar nepilną savaitę veikiančioje ledo čiuožykloje jau spėjo apsilankyti daugiau nei 2000 klaipėdiečių ir miesto svečių. Traukos centru tapusioje Teatro aikštėje pamatyti Klaipėdos Kalėdinės eglutės ir išbandyti ledą skuba ne tik lietuviai, bet ir svečiai iš užsienio, turistai.

Anot ledo čiuožyklą aptarnaujančio personalo, didžiausias žmonių srautas – po darbo valandų ir savaitgaliais. Nors žiemiški orai Teatro aikštę pavertė balta žiemos pasaka, visgi ledo mėgėjai aktyviau šias pramogas bando esant teigiamai temperatūrai, kuri į Klaipėdą sugrįžta jau sekančią savaitę. Ledą noriai išbando įvairaus amžiaus lankytojai – nuo mažiausių, vos 2 metukų lankytojų iki garbių senjorų. Paklausiausios pačiūžos – nuo 38 iki 43 dydžio, tačiau ne kartą prireikė ir 47, 49 bei 52 dydžio pačiūžų, kurias teko užsakyti papildomai.

Lankytinų vietų sąrašą Teatro aikštėje papildė ir kalėdiškas foto namelis, pripildytas žaismingų dekoracijų ir žiemiškos nuotaikos. Ilgiau nei įprasta užtrukti Teatro aikštėje vilioja ir prekybiniai nameliai, iš jų sklindantys kalėdiniai aromatai.

Kad čiuožti ir jaukintis ledą būtų jaukiau, kiekvieną savaitgalį čia vyksta čiuožimo pamokos, diskotekos ant ledo. Penktadienį, gruodžio 8 d., 18 val., prasidės diskoteka „Kalėdų link su geriausia filmų muzika!“ su DJ John-B.

Šeštadienį, gruodžio 9 d., nuo 12 val., mažų ir didelių lauks atvira čiuožimo pamoka. Į ilgai lauktą susitikimą nuo 17 val. kvies Kalėdų Senelis, o 18 val. prasidės diskoteka „RETRO Kalėdos – 80/90 DISCO“ su DJ Vladu.

Palmiros Mart nuotr.

Čiuožykla dirba: I–III 10-21 val.

IV–VII 10 –22 val.

Darbo laikas šventinėmis dienomis: gruodžio 24 d. 12 -20 val., gruodžio 25 d. 12–22 val., gruodžio 26 d. 12–22 val., gruodžio 31 d. 12–1 val.

Čiuožimo seanso su savomis pačiūžomis kaina – 2 eurai. Čiuožimo seanso su čiuožykloje nuomotomis pačiūžomis kaina – 4 eurai. Vaikams – 2 eurai.

Čiuožimo seansas vaikams, kurių batų dydis iki 32 numerio, 1 euras.

Atviros čiuožimo pamokos darbo dienomis:

III–IV 19–20 val. Gruodžio 13, 14, 20, 21, 27, 28 d. Pamokos trukmė – 45 min.

Čiuožimo seansui galioja įprastinė kaina. Papildomai nereikia mokėti tik už pamoką su treneriu.

Nemokami čiuožimo seansai: I–III 10–11 val.

Atvirą ledo čiuožyklą saugo ir prižiūri saugos tarnyba ARGUS.

2 Comments

  1. Jeg

    Tą čiuožyklą galėjo pastatyt senajame turguje po tom girliandom, būtų ir didesnė ir vaizdas miestiečiams gražesnis. Dabar stovi tarp pastatų ir iš niekur toliau nesimato

    Reply
    • Gal ir gera įdėja

      Gal ir gera įdėja . Čiuožykla labai puiki. gerą kalėdinę nuotaiką sukuria. O dar kai koncertėliai vyksta, tai labai smagu.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Dėl padėties Teatro gatvėje - revoliucinės nuotaikos

„Arba kavinėms leidimus atimti – daryti revoliuciją”, – gynė Klaipėdos vicemeras Algirdas Kamarauskas savivaldybės sprendimą Teatro gatvėje leisti automobilius statyti ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Spyglys

Iki scenos privažiuoti nepavyko?*

Trečiadienio vakarą Spyglys buvo nusprendęs ne tik pasivalkioti po tuščią kaip visada mūsų senamiestį, bet ir nelaukdamas kol koks stiliaus ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Regionas

Tarpukario kretingiškių sporto pramogos

Nuo senų laikų kretingiškiai suprato, kad sportas – ne tik sveikata, bet ir puikus būdas laisvalaikiui leisti. Mus pasiekusiose tarpukario ...
2024-02-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This