Sensacija: pagaliau prabilo Monika Žvinklytė!*

Spyglys

Spyglys
2023-12-13

Komentarų: 28

Praėjus 8 mėnesiams po priesaikos pagaliau viešai prabilo Klaipėdos miesto savivaldybės narė Monika Žvinklytė, iki tol nė žodžio nepratarusi. Tiksliau, Monika tik uždavė vieną klausimą trečiadienį vykusio Miesto ūkio ir aplinkosaugos komiteto posėdžio metu svarstant autobusų bilietų nežmoniško branginimo reikalus.

Spyglys, suprasdamas šio įvykio svarbą visiems uostamiesčio ir Lietuvos žmonėms bei Jungtinėms Tautoms, skelbia šią Monikos kalbą (klausimą) be jokių pataisymų bei atsiprašo, kad nesugebėjo tinkamai sudėlioti skyrybos ženklų: „Aš norėjau pasiteirauti, kaip pavyzdžiui, yra bus, po tų visų kainų padidinimo, ar Klaipėda nebus panaši… Ar nemokėsime tų… Panašiai kaip, pavyzdžiui, moka Vilnius ir Kaunas už transportą, nes vis tiek kainos pasikels, kaip pasakyti, ženkliai, normaliai daug ganėtinai…”

Į šį klausimą jai buvo atsakyta taip: „Jeigu pritarsite kainų kėlimui, mes tik priartėsime prie Kauno lygio”.

Monikai, matyt, labai imponuoja Kauno lygis, todėl ji balsavo už kainų didėjimą. Nes taip reikia „Laisvei ir teisingumui” arba gal teisingiau – „Nemuno aušrai”.

Spyglio moralas: Monikos tyla buvo auksas. O ši prakalba patuštins klaipėdiečių kišenes.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

28 Comments

  1. Grikių_košė

    Kokia gėda………. Kaip jai pačiai negėda buvo eiti į tarybą? Ta prasme, barmenė, be atitinkamo šiam darbui išsilavinimo. Pasityčiojimas iš mano gimto miesto ir mąstančių jo žmonių…

    Reply
  2. ???

    Visko būna, bet šios tarybos kai kurie „intelektualai” kelia liūdesį. Kaip su jais dirbti Vaitkui?

    Reply
  3. Nezabitauskas

    Na, jei skelbtume ir kitų politikų pasisakymus paraidžiui ir pagarsiui, tai neredaguoti jie dažnai atrodytų ne ką geriau. Monika – ne oratorė, bet ar kiekvienam politikui būtinas toks talentas? Partijos vedlys turi būti puikus oratorius, o jo komandos žmonės – nebūtinai. Apskritai, jie gali būti nors ir mikniai, kad tik košės galvoje turėtų! Monikai patarčiau ruošiantis posėdžiui klausimus susirašyti ant popieriaus, o ekspromtu nekalbėti.

    Reply
  4. siaips

    Spyglys žiuri i Monika ir greičiausiai mato save iš vidaus – neišmanėli todėl ir nirsta kodėl ne jis savivaldybės taryboje, niršta, pyksta ir jam būtinai knieti pasišaipyti iš kito kad ji pažeminti nes jis save laiko geresniu ir ta daro labai intensyviai kad kiti nepamatytu koks jis yra menkystą. Tokia ta šiandiena yra mūsų Lietuvoje. Šaipomės, manipuliuojame, padlaižiaujame ir…… O šiaip, tik viena tiesa iš to ką rašo spyglys, moteris nevagia, nesukčiauja, nemanipuliuoja bei nevaizduoja gudrutes ir tt. O va su asmeniu po slapyvardžiu spyglys įdomu kas pasislėpęs? Ar nebus žmogus su menkystos sąmoningumu.

    Reply
    • ar

      tai jei moteris nevagia, nemeluoja, nesukčiauja, yra ištikima vyrui ir Žemaitaičiui, jos vieta kaip tik miesto taryboje ir ne kitur? tik tiek tereikia? nei protas, nei išsilavinimas šiam darbui, atrodo, nereikalingas? užtai taip ir gyvename…

    • grikių_košė

      Pritariu ar.

  5. Tragedija

    Ir čia Klaipėdos politikė? Su tokia partija – tikrai taip. Neraštinga asmenybė. Štai jums ir Žemaitaičio „sąrašas”

    Reply
    • Monika" ne Levinsky"

      Sąrašas kaip ir visose partijose, judėjimuose buvo suformuotas spontaniškai. Mergina tikrai nestikėjo , kad pateks į Klaipėdos Tarybą. Pilstė alų ramiai, o čia „šast” ir miesto politikė! Išmoks, įgaus patyrimo. Juk ir nuotraukoje tokia išsigandusi… Būkime naujokei pakantesni. Pagalvokite kaip Neringos liberalas Bagdonas seime išsijuosęs kovoja dėl šešiolikamečių teisės balsuoti savivaldoje. Tikrai jau geriau tyla, nei tokie kliedesiai seime . Man daug baisiau, kai visą sąmoningą gyvenime liberalu buvęs eksmeras Vytautas Kongas socialdemokratų partijos renginiuose tempiasi ant „raumenų” srities raudoną „maikę” ir vis sėdasi šalia garbiojo Česlovo Juršėno. Šis, skirtingai, nuo džiazisto oficialiuose sociademokratų šventėsi dėvi kostiumą. Taigi, politikų yra visokių. Jaunystė- ne yda, o Monika, kol kas Žemaitačio frakcijos nepalieka, „kailiuko nekeičia. Laikykis , Monika!

  6. Chi

    Spygly, ko nerimsti? Argi gražu šaipytis iš žmogaus!? Kol politikai bus renkami pagal sąrašus, dar ne to pamatysime.

    Reply
  7. Klaipedos gyventojas

    Bet,ar Klaipiediečiai akli ,kad balsuoja už tokias Žvinklytes ir Žemaitaičius.AŠ kažkaip apie Klaipėdą buvau geresnės nuomonės.

    Reply
    • gėda didi

      Akli ,ne tik, rusiškai kalbantys daugiausiai, arba bobelės, kurioms jis greitakalbe kabina makaronus, šmeiždamas,meluodamas,iškraipydams faktus…

    • Frakcija gausi

      Nesvaikite Žemaitaičio palaikymo auditorijoje tikrai daug garbių ir išsilavinusių žmonių, medikų, teisininkų. Juk jei jų nebūtųž tokia naujokų „septyniukė’ nebūtų atsiradusi Taryboje!

  8. Arnoldas

    Kur yra p.Žemaitaitis, kad vadovauja Klaipėdoje šiai partijai? Viskas labai rimta t.y. kyla akivaizdus pavo9jus tolesnei mūsų miesto degradacijai. Kodėl Žemaitaitis priėmė į partiją žemiausio intelekto žmones, analfabetus? iš kur tokios žvinklytės? Beje, meras Vaitkus net į savo komandą priėmė ‘Nemuno aušros” abejotinų sugebėjimų poniučių.
    Ta žvinklytė juk , GAL, skaitė-davė priesaiką numatytą LR Konstitucijos. Nevykdo,gauna algą.. Tokių yra ir daugiau , ypač LVŽ,kurie irgi „subėgo” pas Girskienę paskutinę dieną prieš rinkimus.Kokia yra išeitis atsikratytr tokiais ,kurie trukdo mums ir miestui? Ar apie tai galvoja aktyvus naujas meras/?
    .

    Reply
  9. Rinkėjas

    Bent būtų pasisakiusi prieš tą branginimą

    Reply
  10. Mėgstantis išgerti

    Teisybės dėlei, Monika susilaikė. Bet tai nekeičia jos asmenybės žavesio.

    Reply
  11. čia buvo klausimas?

    Tokio sklandumo ir aiškumo??? Matome, kad tai nulinis žmogus politikoje, bet va priiminėja sprendimus teisėjams, gydytojams, mokytojams….

    Reply
  12. T

    Apgailėtina visapusiškai, gėda ir tiek.

    Reply
  13. Močiutė

    Susidaro įspūdis, kad, kuo kvailesnis, mažiau raštingas, tuo didesnis noras valdyti kitus. Trejetukininkai, nesijaudinkite, jei nebaigsite mokslų, partijos jus priglaus

    Reply
  14. Ne lyberalas

    Taip buna kai renki ne atstova, o partijos sarasa. Augintu vaikus, rupintusi vyru ir nebutu jokios jai bedos…

    Reply
    • Petras

      Dėk mandatą nesidarius gėdos…

    • Jooo...

      Petrui…., gal geriau atiduotų mandatą masiuliui, kuris už „paskolą” brendžio dėžutėje kalėjime sėdi, juk „mokytas” Klaipėdietis, per plauką Lietuvos premjeru vos netapo, jooo…., MOKYTAS.
      Nekreipk dėmesio Monika į tuos kranksėjimus, sąžiningai vykdyk priesaiką, būsi gera Tarybos narė, atstovaujanti mus bemokslius, šunų ėdesio gamintojus, patalpų valytojus, vairuotojus, gyvenančius „šunišką” gyvenimą.
      SĖKMĖS TAU, M O N I K A !!!

  15. Nuomonė

    Kiekviena melžėja gali valdyti valstybę- sakė Leninas, tai ko prastesnė barmenė? Nesvarbu, kad kalba keistai, kaip jau pacituota…gal Žemaitaitis pamokys daugiau patylėti, negu taip kalbėti…o gal pati susipras…

    Reply
    • Atsakymas Joo

      Nebus iš tos jūsų labai ginamos monikos geros tarybos narės, galėtumėte „patraukti”, intelekto ten nesigirdi ir nesimato. Apgailėtini dalykai, kaip jau skaičiau , berods, Spyglio pagarsinimą, kad ir jų pagrindinė Klaipėdos vadė neskyrė Koncertų salės nuo Muzikinio teatro, bet kaip skirti, jeigu pirmą kartą apsilankė tik tapusi atsakinga už kultūrą. Tai va, tokie tie politiniai viražai.

  16. Jooo...

    Nė vienas negimė mokytas. Praeis laikas ir išmoks, svarbu kad sąžiningas žmogus būtų, ir „tegyvuoja” patyčių „kultūra” ant Lietuvos !!!

    Reply
    • Miestietis

      Jooo… .čia jau ne mokėjime esmė, o apgailėtinas pasisakymas. Į miesto tarybą kandidatuojama ne mokytis, o dirbti miesto žmonių labui. Pagaliau supraskite „nemuno šviesa” savo galimybes….

  17. Na

    kaip negražu ir tiesiog nepadoru, be reikiamos kompetencijos, taip veržtis į miesto valdymo struktūrą. „Ispaniškoji gėda” apima.

    Reply
  18. Klaipėdietis

    Vau vau vau!! Vis dėlto ji tikra ir kalba!!! Kaip ir žadėjau, neeilinio įvykio proga, cigaras šiandien rūks!!!

    Reply
    • Gėda

      Trūksta politinio raštingumo. Turim ką turim:įvairias žvinklytes, gatvių šaukles girskienes, pažadukus žemaitaičius ir į juos panašius.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This