Kviečia stebėti pokalbį su treneriu Gediminu Simučiu

Sportas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-12-19

Klaipėdos sportininkų namai tęsia tiesioginių transliacijų ciklą „Klaipėdos sporto žvaigždės“ ir antradienį nuo 18 val. visus kviečia stebėti tiesioginį video pokalbį su dukart „Spartan Trifecta“ 35-39 metų amžiaus grupės pasaulio čempionu ir charizmatiškuoju Klaipėdos treneriu Gediminu Simučiu.

Diskusija-pokalbis Klaipėdos sportininkų namuose vyks be žiūrovų, tačiau visa tai tiesiogiai bus transliuojama Klaipėdos sportininkų namai – muziejus ir Klaipėdos LAM – renginiai „Facebook“ paskyrose.

„Dešimt metų aktyviai keliavau, dirbau įvairiose šalyse nuo Amerikos iki Afrikos ir iš viso aplankiau ar kurį laiką gyvenau 37-iose, tačiau jau septyneri metai stabiliai gyvenu Klaipėdoje, dirbu sveikatingumo asmeniniu treneriu ir jaučiu, jog Klaipėda ir mane supantys žmonės yra tai, kas man patinka ir kuo aš kvėpuoju“, – sakė G. Simutis.

G. Simučio gyvenimiška patirtis – labai įvairi.

„Esu dirbęs visokius darbus: apsaugos darbuotojas, skrajučių nešiotojas, animatorius tiek Lietuvoje, tiek Italijoje, Graikijoje ir Olandijoje. Baigiau kursus dirbti superjachtose. Švedijoje 2,5 metų buvau asmeniniu asistentu neįgaliam vaikinui, kuris buvo autistas, aklas, nekalbėjo, sunkiai vaikščiojo. Dirbau Danijoje vaisių ir daržovių sandėlyje, teko būti ir administratoriumi viešbutyje bei kempinge, po pusę metų savanoriavau Afrikoje ŽIV ir AIDS projekte, o Rumunijoje mokiau vaikus aktyviai gyventi ir sveikai valgyti. Jungtinėse Amerikos Valstijose dirbau vaikų vasaros stovyklos vadovu, Lietuvoje vasaromis dirbu sporto vadovu stovykloje „Pasaka“. Labai mėgstu seminarus, projektus, kuriuose dėstomi saviugdos pagrindai arba dalykai, kurie man įdomūs. Turiu pluoštą sertifikatų – nuo išgyvenimo gamtoje, pėdsekystės iki psichologo – koučerio”, – sako G. Simutis.

Jis pastaruoju metu labiausiai išgarsėjo kaip įvairių bėgimo varžybų dalyvis ir nugalėtojas. G. Simutis prieš kelias dienas grįžo iš Abu Dabio (Jungtiniai Arabų Emyratai), kur tapo „Spartan“ pasaulio vicečempionu.

Žymos: |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Pristatys parodą „Irklais per tris amžius“

Penkioliktąjį gimtadienį pasitinkantis privatus Irklavimo muziejus pirmą kartą savo istorijoje laikinai paliks Lietuvos irklavimo sostinę Trakus ir atkeliaus į jo ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Sportas

Gediminas Simutis: „Bėgimas vienija ir suteikia pačias gražiausias emocijas“

Rugpjūčio 3 dieną Klaipėdoje startuos mėnesio trukmės renginių ciklas Klaipėdos sporto festivalis, o vienas iš svarbių festivalio akcentų – „Bastionų ...
2024-07-19
Skaityti daugiau

Sportas

Kviečia registruotis į „Bastionų taurės“ bėgimo varžybas

Rugpjūtį Klaipėda gyvens intensyviu sporto ritmu – vyks trečiasis Klaipėdos sporto festivalis, o vienas iš masinių renginių – „Bastionų taurės“ ...
2024-07-17
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This