Dėl grafičiais išpaišytų namų – tyrimas (2)

Kriminalai ir nelaimės
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-01-03

Policija praneša antradienį sulaukusi daugiabučius administruojančios bendrovės atstovo pareiškimo, kuriame nurodoma, jog Klaipėdoje, Taikos pr., grafičiais yra apipaišyti trys daugiabučiai namai. Padaryta žala dėl dviejų daugiabučių vertinama daugiau nei 4000 eurų.

Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Žymos:

Komentarai (2):

Atsakymai į “Dėl grafičiais išpaišytų namų – tyrimas”: 2

  1. STOP GRAFITI parašė:

    policija mažai įdirbio įdeda į grafitininkų paieškas. O ir bendrijų pirmininkai bei namus administruojančios bendrovės vėlgi nerodo iniciatyvų. Turbūt bendrijų pirmininkams tai gali būti naudinga- samdo galimai „savo” firmas grafičių uždažymui, už ką sumoka namų gyventojai iš savo kišenių. Va, įdomu būtų sužinot- ar visais atvejais namų administratoriai, organizavę savo namų sienų sutvarkymą, kreipėsi į policiją. Nes žala namui ir gyventojų piniginėms taigi buvo padaryta. O šiaip pažiūrėjus į tuos grafitininkus, ryškėja toks dalykas, kad turbūt yra kokie 5-6 užkietėję niekšai, kurie sistemingi dažinėja tas sienas. Pagal stilių, užrašų formas ir simbolius eitų atsekt. O iš kur jie perka dažus? Faktas- iš prekybos centrų. Policija galėtų pabendradarbiauti su prekybcentriais, peržiūrėti vaizdo kameras- kas tokie perka tuos purškiamus dažus. Yra juk policijoje tie analizės skyriai- tai tegul užsiima. Kažkaip tai reikia turbūt tik noro ir eis pagauti tuos paišytojus-dažytojus.

    • Jau tik nereikia parašė:

      O gyventojai , kurių yra daugiau, nei pirmininkų ir administratorių ” nieko nemato ” ? O dėl niekšingų sienų terliotojų pritariu, šlykštynės . Juos padėti išaiškinti turime visi , mes visi klaipėdiečiai .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Pareigūnai nustatė nepilnametį, galimai išterliojusį daug paplūdimio įrangos

Klaipėdos pareigūnai, atliekantys ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, nustatė nepilnametį įtariamąjį, galėjusį grafičiais išteplioti daug paplūdimio įrangos Melnragėje. ...
2024-03-22
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This