Klaipėdos universitetas kvies įkrauti smegenis

Švietimas

Klaipėdos universiteto (KU) skelia pradedantis rinkodaros kampaniją, kurios raktažodis – „Įkrauk smegenis“.

„Įkrauk smegenis žiniomis, žmonėmis, veiklomis ir patirtimis – taip šiemet kreipiamės į moksleivius, kviesdami juos į Klaipėdos universitetą, kuris gali pasiūlyti ne tik įdomių studijų programų, jaunatvišką dėstytojų bendruomenę, mokymąsi ir praktikas Vakarų Lietuvos regiono įmonėse bei Klaipėdos išskirtinumą – pajūrietišką gyvenimo būdą“,– pranešime cituojama KU Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Petrauskienė.

Sukurti vizualinę kampanijos raišką KU šiemet Algiui Kriščiūnui. Taip gimė keturi personažai su hipersmegenimis, nes, anot kūrėjo, ši žmogaus kūno dalis atsakinga už didelę žmogaus gyvenimo dalį.

„Man atrodo, kad svarbiausias dalykas kelyje į sėkmę – smalsumas, noras sužinoti ir patirti kuo daugiau. Norėčiau užkrauti jaunų žmonių smegenis drąsa keistis, kantrybe priimti klaidas, atkaklumu tas klaidas taisant ir iš jų mokantis“,– savo darbuose užkoduotas žinutes atskleidžia kūrėjas.

„Kreipdamiesi į Z kartos jaunimą ir norėjome akcentuoti, jog studijuojant gaunamos ne tik žinios, bet ir daugybė įgūdžių, gebėjimų bei patirčių, kurios augina jaunus žmones ir ateity jiems leis sėkmingai kurti savo gyvenimus sparčiai besikeičiančiame pasaulyje. Dabartiniai moksleiviai, būsimieji mūsų studentai, išsiskiria plačiu interesų ratu bei pomėgių įvairove, atvirumu pasauliui ir jo skirtybėms, gebėjimu gauti informaciją ir savarankiškai daryti sprendimus. Tikiuosi, jog įkvėpsime juos ateičiai įsikrauti būtent KU“,– sako KU Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė.

Algio Kriščiūno sukurti „KU ambasadoriai“ su jaunais žmonėmis susitiks studijų mugėse, kino salėse, jie bus matomi lauko stenduose, aptinkami interneto platybėse. Na, o apsilankiusieji KU tinklapyje turės galimybę paveikslus su labiausiai patikusiais herojais parsisiųsti ir taip paįvairinti savo aplinką.

KU jaunuoliams šiemet siūlys rinktis studijas iš 26 bakalauro ir 30 magistro studijų programų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Klaipėdos universitete - tradicinė vydūniška konferencija

Kaip ir kiekvieną pavasarį, Klaipėdos universiteto (KU) Sveikatos mokslų fakultetas kartu su Vydūno draugija rengia konferenciją „Į sveiką gyvenseną ir ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

Švietimas

„Vėtrungės“ gimnazijoje - unikali paroda

Minint Pasaulinę žemės dieną, trečiadienį Klaipėdos „Vėtrungės“ gimnazijoje pristatyta Klaipėdos universiteto (KU) Jūros tyrimų instituto parengta paroda „Pažintis su nematoma ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Verslas

Apie tvarios energijos gamybą ir kaip tam pažaboti Baltijos vėją

Kaip Baltijos jūros vėją pažaboti tvarios energijos gamybai? Atsakymo į šį klausimą bus ieškoma su AB „Ignitis grupė“ vadovu Dariumi ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This