„Lietuvos balse“ – ir buvęs miesto meras su atžalomis (6)

Kultūra
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-01-29

Visą savaitgalį Klaipėdos „Švyturio“ arenoje gyveno muzika – čia vyko LNK muzikinio projekto šalyje „Lietuvos balsas. Kartos“ kovų etapo filmavimai. Net tris dienas nuo ketvirtadienio vykusiose filmavimuose įvyko trys skirtingi projekto etapai: dvikovos, nokautai ir kryžminės kovos – šiuos etapus LNK televizijos žiūrovai išvys iškart po aklųjų perklausų.

V. Grubliausko suburtas „Like&Share” ansamblis pasirodė trečioje „Lietuvos balsas. Kartos“ laidoje ir kausis tolimesniuose etapuose. Feisbuko nuotr.

Gausiai arenoje susirinkę klaipėdiečiai turėjo unikalią galimybę pirmieji sužinoti dešimt dalyvių, kurie pateko į didįjį projekto finalą, kuris tiesiogiai vyks gegužės 12 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Filmavimuose netrūko nei geros muzikos, nei žinomų žmonių ant scenos: čia pasirodė atlikėja Erica Jennings su sūnumi, dainininkė ir vokalo mokytoja Baiba Skurstene-Serdiukė, Kristina Jure su grupe „Voiceless“ bei buvęs Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas su dukromis Saule, Elze bei jauniausiu sūnumi, Eduardo Balsio menų gimnazijos auklėtiniu Vytautu.

„Debiutas su šaunia, veržlia, kūrybinga ir tuo pat metu jaunatviškai žaisminga komanda, kurioje net trijų kartų menininkai – PAVYKO!” – savo socialinio tinklo paskyroje džiaugiasi miesto tarybos narys V. Grubliauskas.

Klaipėdiečių pasirodymą ir jų įvertinimą žiūrėkite čia.

Žymos: | |

Komentarai (6):

Atsakymai į “„Lietuvos balse“ – ir buvęs miesto meras su atžalomis”: 6

  1. Grybautojas parašė:

    O kur įrašas įvertinimui? Plyzzz

  2. kad iškrito parašė:

    keistas projektas, prieš pusmetį aišku kas bus finale

  3. Už Atlantą parašė:

    Lopas, o ne buvęs meras, Neptūno subinės bučiuotuojas – Atlanto žudikas!

  4. Anonimas parašė:

    Svarbu Lietuviskas grupes pavadinimas…

    • :) parašė:

      Ką jūs:) Taigi konkursas ne Lietuvoje vyksta ir ne lietuvaičiai kolektyvo nariai 🙂 Jaunuoliai žino kas yra okupacija, gimtosios kalbos praradimas , buvęs meras taip pat Klaipėdos patriotas 🙂 Nyku ir liūdna .

  5. Sėkmės parašė:

    pagaliau grįžo į tinkamą vietą . Tiek metų praleista meraujant …..

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Universiteto ligoninė: kaltieji ieško kaltųjų

Įstūmę į dideles bėdas dvi Klaipėdos ligonines miesto politikai vaidina šventuosius ir bando savo kaltes suversti tiems, kurie statė ir ...
2024-07-23
Skaityti daugiau

Politika

Socdemai užpildė atsiradusią skylę

Po to, kai į Klaipėdos miesto tarybą su Socialdemokratų partijos sąrašu išrinktas Kretingos ligoninei vadovaujantis Romaldas Sakalauskas, ketinęs Seimą šturmuoti ...
2024-07-23
Skaityti daugiau

Sportas

„Švyturio“ arenoje vyko Vilties kovos

„Švyturio“ arenoje įvyko vienos didžiausių karate varžybų Lietuvoje – „Baltijos taurė – Vilties kova 2024“. Savo kovas sportininkai skyrė visiems ...
2024-07-02
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This