„Lietuvos balse“ – ir buvęs miesto meras su atžalomis

Kultūra

Visą savaitgalį Klaipėdos „Švyturio“ arenoje gyveno muzika – čia vyko LNK muzikinio projekto šalyje „Lietuvos balsas. Kartos“ kovų etapo filmavimai. Net tris dienas nuo ketvirtadienio vykusiose filmavimuose įvyko trys skirtingi projekto etapai: dvikovos, nokautai ir kryžminės kovos – šiuos etapus LNK televizijos žiūrovai išvys iškart po aklųjų perklausų.

V. Grubliausko suburtas „Like&Share” ansamblis pasirodė trečioje „Lietuvos balsas. Kartos“ laidoje ir kausis tolimesniuose etapuose. Feisbuko nuotr.

Gausiai arenoje susirinkę klaipėdiečiai turėjo unikalią galimybę pirmieji sužinoti dešimt dalyvių, kurie pateko į didįjį projekto finalą, kuris tiesiogiai vyks gegužės 12 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Filmavimuose netrūko nei geros muzikos, nei žinomų žmonių ant scenos: čia pasirodė atlikėja Erica Jennings su sūnumi, dainininkė ir vokalo mokytoja Baiba Skurstene-Serdiukė, Kristina Jure su grupe „Voiceless“ bei buvęs Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas su dukromis Saule, Elze bei jauniausiu sūnumi, Eduardo Balsio menų gimnazijos auklėtiniu Vytautu.

„Debiutas su šaunia, veržlia, kūrybinga ir tuo pat metu jaunatviškai žaisminga komanda, kurioje net trijų kartų menininkai – PAVYKO!” – savo socialinio tinklo paskyroje džiaugiasi miesto tarybos narys V. Grubliauskas.

Klaipėdiečių pasirodymą ir jų įvertinimą žiūrėkite čia.

6 Comments

  1. Grybautojas

    O kur įrašas įvertinimui? Plyzzz

    Reply
  2. kad iškrito

    keistas projektas, prieš pusmetį aišku kas bus finale

    Reply
  3. Už Atlantą

    Lopas, o ne buvęs meras, Neptūno subinės bučiuotuojas – Atlanto žudikas!

    Reply
  4. Anonimas

    Svarbu Lietuviskas grupes pavadinimas…

    Reply
    • :)

      Ką jūs:) Taigi konkursas ne Lietuvoje vyksta ir ne lietuvaičiai kolektyvo nariai 🙂 Jaunuoliai žino kas yra okupacija, gimtosios kalbos praradimas , buvęs meras taip pat Klaipėdos patriotas 🙂 Nyku ir liūdna .

  5. Sėkmės

    pagaliau grįžo į tinkamą vietą . Tiek metų praleista meraujant …..

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Vyks grožio mugė „Stilius ir skonis“

Gegužės 18 dieną, šeštadienį, „Švyturio” arenoje vyks mados ir grožio mugė „Stilius ir skonis“. Šis mugių ciklas džiugina stiliui ir ...
2024-04-29
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This