Liberalų sąjūdį į Europos Parlamento rinkimus ves Eugenijus Gentvilas

Politika

Sekmadienį Liberalų sąjūdžio Taryba patvirtino galutinį kandidatų į Europos Parlamento rinkimus sąrašą. Sąrašą ves parlamentaras, Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas klaipėdietis Eugenijus Gentvilas, jau dirbęs Europos Parlamente.

Pirmajame dešimtuke – patyrę ir žinomi politikai: dabartinis Europos Parlamento narys Petras Auštrevičius, Seimo nariai Edita Rudelienė, Virgilijus Alekna, Andrius Bagdonas, Arminas Lydeka, Viktoras Pranckietis, Raimundas Lopata, kultūros ministras Simonas Kairys bei Joniškio meras Vitalijus Gailius.

Daugiau klaipėdiečių, be E. Gentvilo, pirmajame dešimtuke nėra. Užtat antrajame – du ir viena iš Klaipėdos rajono. Tai 14-ta sąraše esanti dabartinė Klaipėdos rajono tarybos narė Audronė Balnionienė, 16-tas sąraše – Klaipėdos miesto tarybos narys Edmundas Kvederis, 21-as – dabartinis liberalų Klaipėdos skyriaus pirmininkas Artur Truš.

Pastarasis, beje, „Atvirai Klaipėdai” buvo sakęs, jog rinkimuose dalyvauti neketina.

5 Comments

  1. rasa

    Kada liberalai duos pailsėti Auštrevičiui? Kiek galima ? Nykus be jokio polėkio, charizmos „Tupėtojas” tik statistas. Turėtų ir čia riboti kadencijas? Juk veltėdystė ir išsigimimas visiškas Kad Gentvilams visada buvo mažai- tai jau įrasta

    Reply
  2. mh

    jei Gentvilas pateks i EU vel turės saiką palaikančiu, Gentvilas jau turi pakištuku praktika kaip nemokamai pavežioti miestiečius i Briuseli parlamento groži apveizėti. Ta labai gerai yra įvaldęs Gentvilas.

    Reply
  3. Anonimas

    Zenia,jei per Sventosios „juru uosta” su „dezuciu kroviniu” plauktum !?, i pinigingus vandenius,garantuotai neisplauktum … !?

    Reply
  4. Išlaikytinis

    Na, tas tai amžinai prie valdiško lovio…Gal rimtą darbą galėtų bent kiek padirbti, o tai visą laiką mūsų išlaikytinis…

    Reply
  5. taigi

    Tragedija. Gentvilas sunaikinęs liberalų partijos dvasią. Valstietis Pranckietis….? gal dar Žemaitaitį ar Uspaskichą paimkite į kompaniją?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

ELTA

Maitinimo sektoriaus atstovai reikalaujama mažesnio PVM tarifo

Penktadienį Vilniuje prie Vyriausybės maitinimo sektoriaus atstovai pradėjo protestą dėl šiuo metu esančio pridėtinės vertės mokesčio (PVM) dydžio. Nuo naujųjų ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Švietimas

Jūreivystės mokykloje - tarptautinė mokslinė-praktinė konferencija

Lietuvos aukštojoje jūreivystės mokykloje (LAJM) vyko tarptautinė mokslinė praktinė konferencija „MARITIME, OFFSHORE ENERGY and PORT LOGISTICS (MOEPL 2024)”. Joje savo ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This