„Klaipėdos energijai” plėšia nuo kurčiųjų keturis kartus daugiau* (ataujinta) (2)

Spyglys
Spyglys
2024-02-09

Už teisibe nuolat besikaunantis Spyglys skelbia šiurpų faktą: savivaldybės valdoma AB „Klaipėdos energija” savo sporto kompleksą Lietuvos kurčiųjų sporto komitetui nuomoja už daugiau nei 700 eurų per dieną:

Tuo tarpu Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijai energetikai tą patį savo sporto kompleksą nuomoja keturis kartus pigiau. Ir dar už tą sumą uosto vyrai yra konsultuojami:

Aišku, kai kurie asmenys gali aiškinti, kad gal Uosto direkcija turi ilgalaikę sutartį, todėl iškaulija dideles nuolaidas. Tačiau sutarčių kiekis sako, kad taip nėra. Kaip ir paslaugų suteikimo datos. Ir tos sutartys todėl sudaromos tik žodžiu, kad paprastas žmogelis nieko nesuprastų.

Kai kurie begėdžiai pliauškia, kad valdžiai artimi asmenys energetikų sporto salėje laksto ir pirtyje periasi netgi nemokamai – nueikite pažiūrėti.

Spyglio moralas: užtat aišku, kodėl šildymo kaštai nuolat didėja.

ATNAUJITNA. Spygliui pasibėdavojus tokia neteisibe iš garbių energetikų atsigirdo, kad čia uostininkai ir kurtieji jiems kiaulę kiša rašydami, jog sutartys tik žodinės. Esą viskas yra juodu ant balto išguldyta, tik anie tingi tokias sutartis viešinti ir dabar paprasti smalsūs žmonės bei spygliai negali palyginti, kiek laiko ir už kiek sportuoja dikti uosto vyrai ir kurtieji.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | | | | |

Komentarai (2):

Atsakymai į “„Klaipėdos energijai” plėšia nuo kurčiųjų keturis kartus daugiau* (ataujinta)”: 2

  1. Teisybė parašė:

    Ar ir Spyglį jau užplūdo emigrantai, lietuviškai nemokantys ?

  2. Jooo... parašė:

    Smagurio ausys kyšo, jooo…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Meras vienasmeniškai turėtų spręsti ir tualetų klausimus*

Kodėl laikinų tualetų virtines Jūros šventei valdžia pastatė tiesiai prieš mūsų langus ir duris? – pasipiktino Sukilėlių gatvės gyventojai ir ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Mums rašo

Straipsnių apie vandenilio gamybą Lietuvoje apžvalga

Dar 2024 m. pradžioje pasirodžius skurdžiai informacijai apie vandenilio, metanolio gamybą, infrastruktūros vystymą šalia uosto, mes nuspėjome tai, ką įvairios ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Merui neleido giedoti Jūros šventės himno*

Spyglio informacijos agentūra, remdamasi nepatikimais šaltiniais, praneša, kad Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus labai norėjo sugiedoti Jūros šventės himną „Aš namie“ ...
2024-07-25
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This