Klaipėdos pilies džiazo festivalis pristato pirmuosius svečius (2)

Kultūra
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-03-01

XXX Klaipėdos pilies džiazo festivalis šiemet vyks birželio 27-29 dienomis Teatro aikštėje. Jo organizatoriai pagarsino pirmuosius renginio svečius –  grupę iš Kanados „My Son The Hurricane“.

„Labai įdomi pažintis su Kanados muzikantu Danno O’Shea. Visiškai atsitiktinai pamačiau jų koncerto video socialinėse medijose ir iškart susižavėjau jų uraganiška energija. Kanada toli, skrydžiai brangūs, tad kartu pradėjom svarstyti apie turą Europoje ir mums pavyko. Jiems tik paskelbus apie koncertą Klaipėdos pilies džiazo festivalyje iškart sulaukėm klausimų iš Švedijos bei kitų kaimyninių šalių kur įsigyti bilietus į jų koncertą. Tad galime pranešti, kad jų koncertas birželio 28 dieną bus nemokamas. Jauni, energingi ir sklidini uraganiškos charizmos ir jie bus Klaipėdoje. Ačiū už bendrystę ir geranoriškumą ambasadoriui Kanadoje Dariui Skusevičiui“, – pranešime cituojama Klaipėdos pilies džiazo festivalio vadovė Inga Grubliauskienė.

Grupės lyderis, būgnininkas, kompozitorius ir prodiuseris Danno O‘Shea sako, kad kolektyvo pavadinimas neturi aiškios prasmės, o jo šūkis yra „Atiduok visa save scenai“.

„Mes nuoširdžiai bendraujame su klausytojais, vieni su kitais ir atiduodame visą save, viską ką turime. Grodami mes suteikiame galimybę atsipalaiduoti, šokti ir kartu su mumis gerai praleisti laiką. Nekantriai laukiame susitikimo su Klaipėdos muzikantais, fanais, norime pamatyti jūsų miestą, gamtą, paragauti nacionalinių patiekalų. Klaipėdoje bus jaudinantis ir itin energingas koncertas. Mes tai pažadame!“, – teigia jis.

Klaipėdos pilies džiazo festivalio metu bus galima pasigrožėti „The Tall Ships Races 2024“ regata, kuri į Klaipėdą grįžta birželio 27-30 dienomis.

Žymos: | | |

Komentarai (2):

Atsakymai į “Klaipėdos pilies džiazo festivalis pristato pirmuosius svečius”: 2

  1. Pastebėjimas parašė:

    Labai daug klaidų tekste. Tiek gramstinių, tiek skyrybos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Kultūra

Klaipėdos pilies džiazo festivalis baigėsi įspūdingais pasirodymais

Šeštadienį baigėsi Klaipėdos pilies džiazo festivalis. Jame pasirodė Daniela Simmons & Atilla Sereftug  Medi jazz  iš Prancūzijos, Italijos, Šveicarijos, taip pat – ...
2024-06-30
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Kultūra

Džiazo muzikantui Donatui Bukauskui - garbingas apdovanojimas

Penktadienį, antrąją Klaipėdos pilies džiazo festivalio dieną, Teatro aikštėje pasirodė Tomasz Chyla Quintet iš Lenkijos, Domas Aleksa & Nnaji iš ...
2024-06-29
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Kultūra

Startavo jubiliejinis Klaipėdos pilies džiazo festivalis

Ketvirtadienį prasidėjo jubiliejinis 30-asis Klaipėdos pilies džiazo festivalis. Tiesioginę transliaciją galima kasdien žiūrėti naujienų portale tv3.lt. Ketvirtadienį Klaipėdos teatro aikštėje ...
2024-06-28
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This