Pirmasis visiškai atviras naujienų portalas
2024-03-04 |
Didžiausia uostamiesčio renginių erdvė stiprina pajėgas – nuo kovo „Švyturio“ arenai talkina garsaus šalies šefo Roko Galvono vadovaujama „Roko virtuvė“.
„Esu iš tų žmonių, kurie mėgsta iššūkius ir naujoves, kita vertus, pati sritis man nesvetima. Jau devintus metus aptarnauju įvairius renginius, o jų mastas nuolat auga. Tad natūralu, kad kartu subrendo ir nauji ambicingi planai – dirbti ne tik visame Aukštaitijos regione, bet ir pajūryje“, – pranešime pažymi keturių restoranų bei vieno gamybos cecho tinklui vadovaujantis virtuvės profesionalas.
„Švyturio“ arenos renginių dalyviams jis žada ne vieną naujovę, tačiau visus sumanymus vienija bendras vardiklis – išskirtinumas ir kokybė.
„Išsikėlėme sau tikslą siūlyti kokybišką ir įdomią virtuvę tiek VIP, tiek kitose arenos aptarnavimo zonose. Kartu siekiame įrodyti, kad greitasis maistas nebūtinai yra prastos ar menkavertės paslaugos sinonimas“, – teigia R. Galvonas.
Profesinį azartą įkvepia ir įvairialypės arenos patalpų pritaikymo galimybės – dar nemažai neišnaudoto potencialo virtuvės šefas regi ne tik kalbėdamas apie didžiuosius, bet ir labiau kamerinius, privačius renginius kurie galėtų vykti jaukioje „Švyturio” arenos klubo erdvėje.
„Dirbti labai įdomu, nes bet kokiu atveju tai yra specifinis objektas, reikia su juo gerai susipažinti, „susidraugauti“, – atviras „Roko virtuvės“ įkūrėjas. – Tačiau neabejoju, kad „Švyturio“ arenoje apsilankę žmonės netruks pastebėti ryškius pokyčius ir įvertinti kiek kitokį konceptą.“
INFORMACIJA
2023-iaisiais uostamiesčio arenoje įvyko 106 renginiai, kuriuose dalyvavo apie 200 tūkst. lankytojų. Nepralenkiamu bilietų pardavimų rekordu tapo SEL koncertas – į jį parduota daugiau nei 7000 bilietų. Tuo metu renginio dienos pardavimo rekordas (600 bilietų) priklauso Natalijai Bunkei. Abu koncertai „Švyturio“ arenoje vyko gruodį.
Parašykite komentarą