Paaiškėjo Arūno Tumos išminties šaltinis* (2)

Spyglys
Spyglys
2024-03-05

Klaipėdos miesto tarybos narys, net merą gebantis pastatyti į jam priderančią tarnautojo vietą, Spyglio mylimas Arūnas Tuma pastaruoju metu demonstruoja politinę išmintį, proto skaidrumą ir įgūdžius valdyti miesto ūkį.

„Eureka! – nušvito ir Spyglio protelis, perskaičius Arūno ataskaitą rinkėjams už 2023-uosius: pasirodo jam patarinėja iškilus Klaipėdos liaudies ūkio veikėjas.

„Mano, kaip savivaldybės tarybos nario, visuomeniniu padėjeju paskirtas Liudvikas Dūda, kuris atitinka visus padėjėjui keliamus reikalavimus”, – rašoma ataskaitoje.

Įdomu, įdomu:  dabartinė valdžia nesustodama peikia viską, ką miesto ūkyje nuveikė buvusioji valdžia, tačiau realus miesto vadovas į patarėjus pasiima ilgai savivaldybės Miesto ūkio departamentui vadovavusį veikėją. Veikėją, kuris su Darbo partija brovėsi į Seimą, ir pasižymi pomėgiais „sportas, kelionės, šunys, grybai”.

Tad išniro iš Spyglio makaulės gili mintis: ar tik nebus tais šunų grybukais Liudvikas Arūno pavaišinęs? Antraip – iš kur čia toks minčių grynumas?

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

Žymos: | | |

Komentarai (2):

Atsakymai į “Paaiškėjo Arūno Tumos išminties šaltinis*”: 2

  1. Petras parašė:

    Tai Dūda dar per mažai pridirbo nesąmonių?

  2. hasts parašė:

    Žemas lygis, jei tik tuo teužsiima…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Meras vienasmeniškai turėtų spręsti ir tualetų klausimus*

Kodėl laikinų tualetų virtines Jūros šventei valdžia pastatė tiesiai prieš mūsų langus ir duris? – pasipiktino Sukilėlių gatvės gyventojai ir ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Merui neleido giedoti Jūros šventės himno*

Spyglio informacijos agentūra, remdamasi nepatikimais šaltiniais, praneša, kad Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus labai norėjo sugiedoti Jūros šventės himną „Aš namie“ ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Kada nustosit klaidinti?*

Šį savaitgalį visą Lietuvą prie jūros kviečianti Klaipėdos valdžia yra neįgali jau keletą metų nuimti ties vienu pagrindiniu keliu stovinčio ...
2024-07-24
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This