Vyks konferencija verslui tvarumo tema

Verslas

Ketvirtadienį, kovo 7 d., nuo 10 val. Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai ir juose veikiantis Europos įmonių tinklas (Enterprise Europe Network) rengia praktinę konferenciją verslui tvarumo tema.

Pasak rūmų generalinio direktoriaus Viktoro Krolio, vienas didžiausių kasmetinių rūmų renginių šį kartą skirtas pokyčiams, kurie šioje srityje laukia tiek didelių, tiek mažų įmonių. Anot jo, Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų rengiamos verslo konferencijos visada orientuotos į Vakarų Lietuvos verslą ir praktinę renginio jam naudą.

Apie tai, kokias įmonių tvarumo atskaitomybes privalo ir turės teikti tiek didelis, tiek mažas verslas, kodėl tvarumo integravimas į verslą ir svarbus ir kam to reikia, pranešimus skaitys Finansų ministerijos, advokatų profesinės bendrijos „Walless“ atstovai. Pagrindinius tvarumo informacijos atskleidimo reikalavimus pristatys šios srities ekspertai Lietuvoje.

Antroji konferencijos dalis bus skirta tvarumo praktinio įgyvendinimo konkrečiose įmonėse aspektams: rizikas ir galimybes pristatys „Vilvi group“ bei Urbo banko tvarios veiklos vadovai bei ekspertai.

Konferencijoje ketina dalyvauti daugiau kaip 100 Vakarų Lietuvos įmonių atstovų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Turizmo verslui - galimybė gauti ES paramą

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai kartu su partneriais iš Italijos, Danijos, Portugalijos ir Slovėnijos dalyvauja Europos Sąjungos (ES) finansuojamame ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Arūno Tumos demaršas: siūlo atmesti „pagalvės mokestį”

Klaipėdos miesto tarybos narys Arūnas Tuma, pripažindamas, kad jis pats yra suinteresuotas, pirmadienį vykusio Miesto plėtros ir strateginio planavimo komiteto ...
2024-02-19
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Ministras: skrydis į Amsterdamą lems, ar bus naujų krypčių iš Palangos

Su Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų (KPPAR) nariais ketvirtadienio popietę susitikęs susisiekimo ministras Marius Skuodis tikina, kad daugiau pastangų ...
2024-01-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This