Vienas COVID-19 rodiklis Klaipėdoje trečia para auga

Koronavirusas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-03-12

Valstybės duomenų agentūros pranešimu, pirmadienį Lietuvoje patvirtinta 10 naujų COVID-19 atvejų, iš kurių 7 žmonės užsikrėtė antrą kartą. Klaipėdoje naujų susirgimo atvejų antra para iš eilės nefiksuota.

Savaitinis naujų susirgimų skaičius šalyje sumažėjo 40 proc., o uostamiestyje jau trečia para šis rodiklis auga, šįkart – 16,7 proc.

Atvejų skaičius, per dvi savaites tenkantis 100 tūkst. šalies gyventojų, Klaipėdoje sumenko nežymiai – nuo 7,9 atvejo iki 7,2 ir uostamiestis tarp geriausius rodiklius turinčių savivaldybių nukrito dar per tris pozicijas jau į 19 vietą.

Šalyje šis rodiklis sumažėjo nuo 19,3 atvejų iki 16,2. Blogiausia situacija ketvirtą parą yra Druskininkuose, o su nuliniais rodikliais vėl yra šešios savivaldybės – prie Rietavo, Zarasų, Joniškio, Ignalinos ir Kalvarijos prisijungė ir Birštono savivaldybė.

Lietuvoje pirmadienį sirgo 796 žmonės – 72 mažiau nei prieš parą. Sergančių klaipėdiečių sumažėjo nuo 24 iki 22.

Praėjusią parą mirčių nuo koronavirusinės infekcijos nebuvo, bendras netekčių skaičius siekia 9894, iš jų Klaipėdoje – 435.

Žymos:

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Prasčiausia COVID-19 padėtis išlieka Palangoje

Valstybės duomenų agentūra skelbia, kad penktadienį Lietuvoje patvirtinta 18 naujų koronaviruso atvejų (du žmonės užsikrėtė antrą kartą). Klaipėdoje vienas žmogus ...
2024-05-18
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Klaipėdoje auga pagrindiniai COVID-19 rodikliai

Ketvirtadienį Lietuvoje patvirtinta 14 naujų koronaviruso atvejų, iš kurių vienas žmogus užsikrėtė antrą kartą. Klaipėdoje po 5 dienų pertraukos registruoti ...
2024-05-17
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Blogiausi COVID-19 rodikliai - jau Palangoje

Trečiadienį Lietuvoje patvirtinta 18 naujų koronaviruso atvejų, iš kurių trys žmonės užsikrėtė antrą, du – trečią kartą. Klaipėdoje penktą parą ...
2024-05-16
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This