Skelbia lažybas dėl Skautų gatvės*

Spyglys

Spyglys
2024-04-03

Komentarų: 5

Ponai ir ponios iš Skautų gatvės su ponais ir poniom iš Liepų gatvės šiuo metu yra nugrimzdę į giluminę mediaciją ir pučia rožinę miglą į rinkėjų pusę. O išties, suinteresuoti asmenys su Arūnu Tuma ir Vidmantu Dambrausku priešaky tikriausiai spaudžia merą ir visą Savivaldybės administraciją priimti galutinį sprendimą – ištrinti iš visų registrų ir miestiečių galvų šią gatvę.

Meras tikriausiai neprieštarauja. Bet yra ir trukdžių. Mat savivaldybei visgi reikia išlaikyti gražų veidą prieš klaipėdiečius. O mediacijoje dalyvaujantys radikalai reikalauja uždrausti paprastiems žmogeliams net prisiartinti prie šio kvartalo tvoros. Ir dar daugiau: atokiau einant – jokiu būdu nekvėpuoti, kad neįpūstų prasčiokų dvasios į laisvojo verslo pasaulį.

Spyglys, kontempliuodamas iš mediacijos sklindančias mintis, siūlo lažintis, kokį sprendimą priims savivaldybė. Jis stato 1 prieš 1000, kad savivaldybė palaikys verslininkus ir varguoliams neleis naudotis Skautų gatve. O kaip didelė pergalė bus pateikiama teisė prasčiokams prie jūros eiti iš vakarinės jos pusės.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

5 Comments

  1. Tas pats

    Ne Vaitkus tą problemą sukūrė, čia kitų darbas ir to rezultatai. Ar Vaitkus kaltas, kad moralioji komisija nemato, jog deputatas kovoje prieš pagalvės mokestį turi savo interesų. Mielieji, ką išsirinkote, tą ir turite, Vaitkus prieš šaiką vienas nieko nepadarys. Aišku, to praėjimo nebus, bus priimtas „demokratinis ” sprendimas. Siūlau džiaugtis tuo , kad „rūrins” jūsų automobilius, o ne visus piliečius iš eilės, kad kerta miškus, o ne jūsų sodą.

    Reply
  2. Čingačgukas

    Aš tai siūlau atsižvelgti į realybę ir Skautų gatvę pavadinti Tumos – Dambrausko akligatvis. O gatvę užtvėrusį šlagbaumą pavadinti Vaitkaus vardu – ir ta proga kad pats Vaitkus iškilmingai perkirptų juostelę – tai kol kas vienintelis dalykas ką jis pademonstravo mokąs.

    Reply
    • Vardas

      Tai konservatorių ir liberastų vadovavimo dovanos klaipėdiečiams…

  3. Atsisakiau

    O kam reikia ten vaikščioti? Nei autobuso stotelės, nei arti šaligatvio nuo kalno…. o juk kai tūzai pradėjo statytis, buvo aišku, kad bus uždaras kvartaliukas. Dėl tos priežasties nesirinkau siūlomo sklypo

    Reply
  4. Spyglio draugas

    Pritariu Spygliui. Gatvė eiliniams bus uždaryta. Siūlyčiau ir pavadinimą pasikeisti. Iš Skautų į Tūzų

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Ar savivaldybė paseks teatro pavydžiu?*

Spyglys, jau aprašęs, kaip Klaipėdos muzikinis teatro pastatas anksčiau laiko buvo atidarytas tam, kad gražiai poniutės ir ponuliai galėtų demonstruotis, ...
2024-04-29
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This