„Keberiokšt“ – 30

Fotoreportažai, Mums rašo
Vilija Šeputienė
2024-04-29

Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centro dainos studija „Keberiokšt“ surengė koncertą, skirtą kolektyvo veiklos 30-mečiui.

Jono Skolevičiaus nuotr.

Klaipėdos koncertų salėje į muzikinės kelionės sūkurį pakvietė ir įvairiose laiko stotelėse dainavo patys mažiausi dainorėliai ir atvykę, jau tikrai suaugę, buvę studijos mokiniai, taip pat ir mokinių tėvai.

„Keberiokšt“ – ne tik studija, tai – talentingų vaikų, profesionalių mokytojų ir nuoširdžių, atsakingų tėvų bendruomenė. Prieš 30 metų studiją įkūrė ir jai iki šiol vadovauja mokytoja ekspertė Regina Vindžigalskienė.

Įspūdingoje muzikinėje kelionėje – studijos mokinių pasiekimai tarptautiniuose konkursuose, Lietuvos TV konkurse „Dainų dainelė“ ir daugelyje kitų festivalių, renginių. Didelė pagarba muzikai, puiki sceninė kultūra, dainos ir šokio sintezė – svarbiausi „Keberiokšt“ prioritetai. Tai – studijos vadovės ir mokytojų Algirdo Zigmanto, Dianos Pučkorienės kruopštaus darbo, kūrybiškumo rezultatas.

30 metų veiklos subrandino, užgrūdino, išaugo į nuostabų muzikos, šokio, kokybiško garso, profesionalų reiškinį – bendrą mokytojų, mokinių, tėvų muzikos ir gėrio pasaulį, vardu „Keberiokšt“.

Žymos: |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

30-metį pasitinkanti „Keberiokšt" - LRT eteryje

Šeštadienį Klaipėdos karalienės Luizės dainos studijos „Keberiokšt” jungtinė grupė dalyvavo tiesioginiame LRT Metų apdovanojimų laidos eteryje. Dainą „Do re mi” ...
2024-01-08
Skaityti daugiau

Švietimas

Karalienės Luizės jaunimo centre prasidėjo priėmimas į būrelius

Šią savaitę prasidėjo mokinių priėmimas į Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centro (KKLJC) būrelius ir studijas, kurio pirmas etapas vyks iki ...
2023-08-24
Skaityti daugiau

Kultūra

Dainos studijai „Keberiokšt" - didžiausio Europos vaikų dainos ir šokio festivalio sidabras

Gegužės 31 – birželio 4 d. Lenkijoje, Konino mieste, vyko 43-iasis Tarptautinis vaikų dainos ir šokio festivalis, didžiausias tokio tipo ...
2023-06-05
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This