Bendrovės „airBaltic“ lėktuvai jau 15 metų skraido tarp Palangos ir Rygos (1)

Regionas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-04-30

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ balandį švenčia reikšmingą sukaktį – 15 metų, kai Palangą ir Rygą sujungė šios avialinijos. 

„Lietuva yra viena iš mūsų gimtųjų rinkų, ir mes siekiame gerinti susisiekimą iš jos. Metams bėgant pastebėjome keleivių šiuo maršrutu augimą ir džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo klientams platų kelionių pasirinkimą su vieno langelio jungtimi per „airBaltic“ buveinę. Neseniai paskelbėme, kad gegužę pradėsime teikti tiesioginius skrydžius iš Palangos į Amsterdamą, ir tai rodo mūsų įsipareigojimą didinti savo rinkos dalį Lietuvoje“, – pranešime cituojamas „airBaltic“ prezidentas ir generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Nuo 2009 m. balandžio 1 d., kai oro bendrovė pirmą kartą skrido šiuo maršrutu, ji pervežė daugiau nei 545 tūkst. keleivių ir atliko 11 tūkst. skrydžių tarp abiejų miestų.

„Džiaugiamės ilgalaike ir augančia partneryste su „airBaltic“. Bendrovės 15 metų veikla Palangoje pastebimai prisidėjo prie Vakarų Lietuvos pasiekiamumo gerinimo, o stiprėjantis Lietuvos oro uostų ir oro bendrovės bendradarbiavimas bei „airBaltic“ plėtros planai atvers naujas galimybes regiono verslo sektoriaus plėtrai”, – sako Lietuvos oro uostų generalinis direktorius Simonas Bartkus.

Šiais metais „airBaltic“ planuoja plėtrą Palangoje, pradėdama tiesioginius skrydžius į Amsterdamą. Pirmasis skrydis planuojamas gegužės 29 d. Oro bendrovė šiuo maršrutu skraidins du kartus per savaitę.

Žymos: | | | |

Komentarai (1):

Įrašo “Bendrovės „airBaltic“ lėktuvai jau 15 metų skraido tarp Palangos ir Rygos” komentarų : 1

  1. As parašė:

    Gal kas nors i Bergena galetu tiesiogini skrydi is Palangos. Kiek galima skraidyti per kopenhaga, Osla , ryga

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Prasčiausia COVID-19 padėtis išlieka Palangoje

Valstybės duomenų agentūra skelbia, kad penktadienį Lietuvoje patvirtinta 18 naujų koronaviruso atvejų (du žmonės užsikrėtė antrą kartą). Klaipėdoje vienas žmogus ...
2024-05-18
Skaityti daugiau

Regionas

Nauja kultūros erdvė kurorte - „Palangos duonos fabrikas"

Buvusios Palangos duonos gamyklos patalpos virsta šiuolaikiška menine erdve „Palangos duonos fabriku“. Šią vasarą miesto gyventojai bei svečiai čia galės ...
2024-05-17
Skaityti daugiau

Regionas

Į tarpukario Palangą nukels orientacinis žaidimas 

Gegužės 25 d., 12 val., Lietuvos nacionalinio muziejaus padalinys Jono Šliūpo muziejus kartu su Palangos atvira jaunimo erdve „Be stogo“ ...
2024-05-16
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This