Metodinės dienos atgarsiai

Mums rašo
Rita Gansauskienė, Laimutė Naraškevičienė, logopedės
2024-05-06

Partnerystė tarp ugdymo įstaigų – puiki galimybė pasidalinti savo žiniomis ir praktikomis, nukreiptomis į vaikų ugdymo(si) sėkmę ir gerovę.

Tad nenuostabu, kad tokio populiarumo sulaukė lopšelio-darželio ,,Sakalėlis“  kartu su socialiniais partneriais ( l.-d. ,,Alksniukas“, l.-d. ,,Pagrandukas“, l.-d. ,,Žemuogėlė“, ,,Litorinos“ ir ,,Medeinės“ mokyklomis) organizuotas profesinio tobulinimo renginys ,,Ikimokyklinio, priešmokyklinio ir pradinio ugdymo tęstinumo dermė“, įvykęs neformalioje aplinkoje – Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Girulių padalinyje.

Organizatorių nuotr.

Įspūdingas organizatorių įžanginis žodis ir „Medeinės“ mokyklos mokytojo Sergejaus Treščenkino bei jo kolegos muzikinis sveikinimas nuteikė dalyvius daug žadančiai dienai: išklausyta 11 žodinių pranešimų, pristatyti 4 stendiniai pranešimai, sudalyvauta praktinėje muzikos terapijos veikloje ir kt.

Daugiau kaip 50 pedagogų, susirinkusių iš skirtingų Klaipėdos miesto ir Šilutės ikimokyklinio ugdymo įstaigų, Klaipėdos miesto mokyklų vieni iš kitų sėmėsi įkvėpimo, kaip skatinti vaikų saviraišką ir kūrybiškumą, stiprinti tarpusavio bendrystę ir užmegzti visos bendruomenės dialogą, kad kuo sklandžiau būtų užtikrintas ugdymo tęstinumas. 

Pedagogai įsitikino, kad siekiant sėkmingos vaikų pažangos, ir ateityje naudinga ugdytojams susitikti, pasidalinti patirtimi ir paviešintas sėkmės istorijas taikyti praktikoje. O smagiausia, kad ir laikas neprailgo, ir geri įspūdžiai  liko, ir pajūrio oras džiugino.

Žymos: | | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

„Pavasario įkvėpimas“ Girulių bibliotekoje

Balandžio 6 d., šeštadienį, 15 val., Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Girulių padalinyje (Šlaito g. 6A) vyks Elenos ...
2024-03-29
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Pagerbti originaliausių eglučių kūrėjai

Trečiadienio vidurdienį Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešojoje bibliotekoje apdovanoti geriausiais pripažinti jau dešimtą kartą čia įkurdinto eglučių kiemelio dalyviai, sukūrę ...
2024-01-10
Skaityti daugiau

Mums rašo

,,Sakalėlis“ tęsia renginius, skirtus Tarptautinei mokytojų dienai paminėti

Nepaisant to, kad šiandien pedagogai susiduria su nemažais iššūkiais, vis tik džiugu, kad Klaipėdos lopšelio-darželio ,,Sakalėlis“ bendruomenė  ne tik remia ...
2023-10-17
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This