Ar meras pateiks pasiūlymą mašinas vežti autobusais nemokamai?* (3)

Spyglys
Spyglys
2024-05-15

Kodėl dviratį nemokamai galima vežti miesto autobusu, o automobilio – ne? – pasipiktino Spyglys, girdėdamas nesibaigiančias Klaipėdos politikų diskusijas, kaip patogiau būtų dviratį įgrūsti tarp tetulių, vaikučių ir kitų keleivių. Mat tie klykia, kai dviračio vairas ar pedalai lenda į jų kūno minkštas vietas.

Jau gerą pusmetį Klaipėdos politikai komitetuose nepailsdami  diskutuoja šiuo geopolitiškai, lytiškai ir kosmopolitiškai svarbia tema. Mat kitų darbų neturi.

Pirmadienį vykusio Miesto plėtros ir strateginio planavimo komiteto posėdžio metu apie dviračių ir autobusų santykiavimą buvo pasakyta daug gražių dalykų, bet gražiausi iš jų buvo šie: dviratininkai turi važiuoti dviračių, o ne į autobusą ropštis; dviračio vežimas autobusu pagal prioritetus yra paskutinėje vietoje. O Leonas Makūnas apibendrino, kad dviratį autobusu galima vežti tik tuomet, kai „sugedo dviratis, žmogus pavargo, ar sugedo žmogaus kažkuri kūno dalis”.

Spyglys savo ruožtu telkia šoferius pasirašyti peticijai dėl lygių teisių su dviratininkais, nes ir automobilis kartais sugenda, vairuotojas pavargsta ar kuri nors jo kūno dalis sugenda. Tad reikalaukim mero, kad leistų ir automobilius nemokamai vežioti autobusais. Aišku, prieš tai juos atitinkamai adaptavus. Juk automobilis yra gerokai aptakesni nei dviratis – minkštų vietų autobusų keleiviams nebadys. Būtų tikrai darnus judumas.

Peticija bus įteikta merui, o šis tada teiks vietos seimeliui sprendimo projektą dėl nemokamo mašinų vežimo autobusais Klaipėdos mieste ir Žaliajame slėnyje.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

Žymos: | | | |

Komentarai (3):

Atsakymai į “Ar meras pateiks pasiūlymą mašinas vežti autobusais nemokamai?*”: 3

  1. Viskas gerai parašė:

    Spygliui demencija, Martynas ne visada suspėja pampersus pakeisti, todėl ir smirda AK. Užuojauta sunkiam ligoniui.

  2. Gediminas parašė:

    Spyglys pametė smegenis.

  3. Spyglio dalis sugedo? parašė:

    Įdomu kuri Spyglio dalis sugedo? Minkštoji, ar kietoji? Jeigu sugedo lytiškai turinti būti kieta dalis, tai ne kas, ne kas…. Tada sugedo ir jos „laikrodis” visą laiką rodantis pusę šešių! Tik maža problemėlė susidaro : – peticija merui tikrai nepadės, galimai reikės daktaro – urologo…. Sėkmės kūryboje, Spygly. (nerekomenduojama skaityti stokojantiems fantazijos, nes šis humoras labai kandus – nuo žodžio :- imti ant dančio).

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Meras vienasmeniškai turėtų spręsti ir tualetų klausimus*

Kodėl laikinų tualetų virtines Jūros šventei valdžia pastatė tiesiai prieš mūsų langus ir duris? – pasipiktino Sukilėlių gatvės gyventojai ir ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Merui neleido giedoti Jūros šventės himno*

Spyglio informacijos agentūra, remdamasi nepatikimais šaltiniais, praneša, kad Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus labai norėjo sugiedoti Jūros šventės himną „Aš namie“ ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Kada nustosit klaidinti?*

Šį savaitgalį visą Lietuvą prie jūros kviečianti Klaipėdos valdžia yra neįgali jau keletą metų nuimti ties vienu pagrindiniu keliu stovinčio ...
2024-07-24
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This