Vidmantas Dambrauskas – dar arčiau paprasto žmogaus: įsidarbino taksistu* (3)

Spyglys
Spyglys
2024-05-18

Spyglys jau seniai žinojo, kad niekas tiek daug Klaipėdoje apie mūsų miestą ir paprastą žmogų negalvoja, kaip kad jo mylimiausias deputatas Vidmantas Dambrauskas. Net formaliajam merui šiame fronte toli gražu iki jo. O nuo šiol Vidmantas yra dar arčiau liaudies. Tuom savo akimis penktadienio vakarą įsitikino pats Spyglys.

Dėl to, kad yra turtingiausias visos Lietuvos deputatas, Vidmantas tikrai nosies neužrietė – pradėjo su savo įmonės „Bentley“ darbuotis taksistu, kad būtų dar arčiau paprasto žmogaus ir girdėtų jo bėdas.

„Dambrauskas važinėja su „Bentliu” įmonės – tai jisai dirba nuo ryto iki nakties. Su kokia man mašina važinėti, turint pakankamai sėkmingą verslą? Su „Opel Astra”? Skaitau, kad pakankamai teisingai ir sąžiningai elgiuosi, sudarydamas savo užpakaliui normalias sąlygas važiuoti prabangia mašina. Todėl, kad sąžiningai moku mokesčius, daug jų sumoku”, – dar 2021-ųjų pabaigoje purvasklaidininkams aiškino Spyglio mylimiausias deputatas, tuomet Liepų gatvėje trynęs tik kietą opozicijos suolą.

O dabar, kai stojo mūsų miestelyje tvarka ir teisingumas bei išaušo Nemuno aušra, Vidmantas nusprendė dar labiau priartėti prie liaudies bei sudarė sąlygas eilinių klaipėdiečių užpakaliams išbandyti prabangiausią ne tik Klaipėdos, bet ir visos Lietuvos taksi automobilį – prabangesnį nei formaliojo mero „Volvo“ su šildomomis „Blond“ sėdynėmis. Ir ne tik pasėdėti, bet ir tiesiai rūpestingajam deputatui į ausį kelionės metu išpasakoti visas savo bėdas.

Vienintelė problema – norinčiųjų tiek daug, kad Vidmantas net savo telefono numerio nebeskelbia, užsakymus priima tik el. paštu.

Tačiau Spyglys primena, jog kenčiančiam – dangus, juolab kad laukti, kol Vidmantas atsišauks, tikrai verta. O jei jau reikalas labai prispyrė – registruokitės į priėmimą pas formalųjį merą, ten pateksit greičiau.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

Žymos: | | |

Komentarai (3):

Atsakymai į “Vidmantas Dambrauskas – dar arčiau paprasto žmogaus: įsidarbino taksistu*”: 3

  1. nemuno aušros korsakė parašė:

    Na taip – mero pareigas de jure kaip ir eina juosteles karpantis ir selfius darantis narcizas, iš kurio jokios naudos, o faktiškai turim 90 – uostuose mentaliteto užstrigusį taksistą. Dėl to ir vargas Klaipėdai, gilių užkampiu tampančiai…

  2. siaips parašė:

    Yra tokia kalba mieste: be Dambrausko nei vienas veiksmas Klaipėdos miesto savivaldoje nepadaromas, oi atsiprašau, savivaldos merijoje. Ar tiesa? Gal kas gali pakomentuoti ?????

  3. Faktiškai Spyglys? parašė:

    O formaliai iš spyglių pagamintas tualetinio popieriaus gabalas, po to, kai jį jau panaudojo Martynas. (neskaityti, stokojantiems fantazijos , nieko rimto didelis š-do gabalas)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Meras vienasmeniškai turėtų spręsti ir tualetų klausimus*

Kodėl laikinų tualetų virtines Jūros šventei valdžia pastatė tiesiai prieš mūsų langus ir duris? – pasipiktino Sukilėlių gatvės gyventojai ir ...
2024-07-26
Skaityti daugiau

Aplinkosauga, Svarbu

Savivaldybė pagaliau perka oro kokybės stebėjimo stoteles

Nors kai  kurie politikai giriasi, kad Klaipėdos oro tarša jau yra sutramdyta, savivaldybė perka automatinės (stacionarios) aplinkos oro kokybės stebėjimo ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Merui neleido giedoti Jūros šventės himno*

Spyglio informacijos agentūra, remdamasi nepatikimais šaltiniais, praneša, kad Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus labai norėjo sugiedoti Jūros šventės himną „Aš namie“ ...
2024-07-25
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This