Partrenkė dviratininkę (5)

Kriminalai ir nelaimės
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-06-06

Ketvirtadienį popiet apie 14 val. ties „Akropoliu”, Kauno g. ir Taikos pr. sankryžoje, pėsčiųjų perėjoje, automobilis partrenkė dviračiu važiavusią merginą.

Laimei, „Lexus” automobilis važiavo nedideliu greičiu ir dviratininkė, panašu, atsipirko išgąsčiu bei nedideliu kojos nubrozdinimu.

Palmiros Martinkienės nuotr.

Tuo metu „Lexus” automobiliu važiavusios dvi užsienietės, bemat iššokusios iš mašinos, puolė klausinėti, ar nukentėjusiajai nereikia pagalbos, tačiau eismo įvykio dalyvės policijos nekvietė ir išsiskirstė geruoju.

Žymos: |

Komentarai (5):

Atsakymai į “Partrenkė dviratininkę”: 5

  1. ViK parašė:

    Kai susikirtimas yra įrėmintas dviem linijomis iš baltų kvadratų (KET 3 priedo ​1.14. punktas). Tai reiškia, kad šioje vietoje yra dviračių takas arba dviračių juosta. Tokiu atveju dviratininkams nėra privaloma nulipti nuo dviračio, jie gali kirsti gatvę tiesiai važiuodami dviračiu.

    Šis žymėjimas yra įteisintas Kelių eismo taisyklėse ir Saugaus eismo automobilių keliais įstatyme.
    Niekaip neišmokstama taisyklė .

    • Senis parašė:

      Dviratininkas turi isitikiinti , kad netrukdo kitiems eismo dalyviams , tada gali kirsti ner.sankryza nenuliipes , kitu atveju turi nulipti . 105 ir 106 punktaa KET taisykliu , linijos reiskia , kad cia dviracio takas , nedaugiau , bet nori pimenybes-nulipk nuo dviracio .

  2. Anonimas parašė:

    Rašoma, kad partrenkė pėsčiųjų perėjoje, bet nuotraukoje matyti dviračių pervažos horizontalusis ženklinimas, priešais kurį automobilių vairuotojams yra ženklas duoti kelią. Vairuotoja pažeidė KET, nepraleisdama dviratininkės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Sėkmingai pasibaigęs susidūrimas

Trečiadienio rytą Klaipėdoje, šalia „Akropolio”, susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis. Facebook nuotr. Pirminiais duomenimis, apie 7.50 val. Taikos pr. susidūrė ...
2024-06-05
Skaityti daugiau

Verslas

Paskutinį gegužės šeštadienį - Sveikatos mugė

Gegužės 25 d., paskutinį gegužės šeštadienį, Klaipėdos prekybos centre „Akropolis“ pirmą kartą vyks Sveikatos mugė. „Tikimės, kad šios mugės įkvėps ...
2024-05-24
Skaityti daugiau

Verslas

Klaipėdoje vyks Didžioji sodinukų mugė

Balandžio 20 d. prie Klaipėdos „Akropolio“ vyks Didžioji sodinukų mugė. „Pandemijos metu daug kas įsigijo sodybas, ėmė puoselėti seniau turimas, ...
2024-04-15
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This