Pirmasis visiškai atviras naujienų portalas
2024-08-23 |
„Lietuvoje, pajūrio pakrantėje, panašių įspūdžių nesame patyrę. Tai kažkas įspūdingo ir kerinčio. Pasijutome lyg Ispanijoje: sužavėjo tiek programa, tiek maistas, tiek saulėlydžio vaizdai”, – lyg susitarę kartojo klaipėdiečiai, šiltą rugpjūčio vakarą dalyvavę „Roko virtuvės“ šefo Roko Galvono teatralizuotoje su ispaniškais akcentais keturių patiekalų degustacinėje vakarienėje ant jūros kranto Klaipėdos kupole.
Kas jau kas, bet R. Galvonas, nuolat sumąstantis nestandartinių sprendimų, žino, kaip nustebinti publiką.
Sauliaus Urbono nuotr.
„Domėjausi, kad tokios degustacinės vakarienės su teatralizuotu šou ant jūros kranto niekas nėra organizavęs. Taigi, nusprendžiau, o kodėl gi ne?“ – kalbėjo R. Galvonas.
Jis pripažino, jog paruošti patiekalus prie pat jūros kranto nebuvo lengva – reikėjo susivežti virtuvę, produktus, viską smulkiai susiplanuoti, susiruošti, tačiau rezultatas – džiuginantis.
„Teigiamų įspūdžių – labai daug. Tai su kaupu atperka visą tą triūsą ir vėl norisi kažkuo nustebinti pajūrio poilsiautojus”, – sakė virtuvės šefas.
Susirinkusieji į šį renginį pabrėžė, kad būtų sunku įsivaizduoti labiau romantišką siužetą už vykstančią vakarienę ant smėlio su užburiančiu saulėlydžio ir jūros vaizdu.
„Džiaugiamės, kad pavyko įgyvendinti tokią unikalią degustacinę vakarienę, dalyviai galėjo džiaugtis ne tik nuostabiu vaizdu, išskirtiniais patiekalais, valgant jausti kojomis smėlį, bet ir gauti gero humoro dozę, kai padavėjai tampa aktoriais. O ir būgnų bei gyvo garso atlikėjos Gabrielės Gaudiešiūtės pasirodymas dar labiau kaitino įspūdžius“, – teigė renginių organizatorė, „Amber idėja“ įkūrėja Tautvilė Raudytė-Ivaškevičienė.
Vakaro šurmulys ir gera nuotaika lydėjo visus dalyvius, tad dauguma tikisi, kad toks unikalus renginys dar kartą pasikartos ir taps kasmetine tradicija.
Parašykite komentarą