Bendradarbiaus su jaunaisiais advokatais

Švietimas

Klaipėdos universiteto (KU) rektorius prof. dr. Artūras Razbadauskas penktadienį pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos jaunųjų advokatų asociacijos (LJAA) Klaipėdos skyriaus pirmininke Ramune Juškaite.

„Šios bendradarbiavimo sutarties nauda bus abipusė. Dirbdami kartu su Lietuvos jaunųjų advokatų asociacijos Klaipėdos skyriumi galėsime didinti mūsų studentų teisinių žinių bagažą. Įsipareigojame dirbti kartu, todėl kursime bendrus projektus ir į juos stengsimės įtraukti kuo daugiau Klaipėdos universiteto studentų bei akademinių darbuotojų“, – pranešime cituojamas A. Razbadauskas.

Lietuvos jaunųjų advokatų asociacija yra advokatus ir advokatų padėjėjus iki 45 metų vienijanti organizacija. Pagrindiniai asociacijos tikslai yra skatinti teisinį išsilavinimą, ypač ilgalaikes organizacijos narių studijas, padėti ugdyti organizacijos narių praktinius įgūdžius, kelti kvalifikaciją, atstovauti organizacijos narių interesams įvairiose institucijose. Asociacijos skyriai veikia ne tik atskiruose Lietuvos miestuose, bet ir užsienio šalyse – Airijoje, Ispanijoje, Norvegijoje, Vokietijoje.

„Reikia pasidžiaugti tuo, kad esame uostamiestis, kuris turi ir savo miesto universitetą, todėl pasitarėme ir nusprendėme, kad būtų gera idėja užmegzti ir palaikyti ryšį su vieninteliu Klaipėdoje esančiu universitetu. Būdami advokatais mes puikiai suvokiame, kad tiek universitetas, tiek jo bendruomenė kasdien susiduria su įvairiais teisiniais klausimais ir mes, pasirašydami bendradarbiavimo sutartį, įsipareigojame, kad padėsime tokius klausimus spręsti. Taip pat kartu su universitetu organizuosime įvairius renginius, stengsimės dalintis gerąja patirtimi, užsiimsime KU akademinės bendruomenės ir studentų teisiniu švietimu, todėl manau, kad ši partnerystė turi labai gerų perspektyvų žvelgiant į ateitį“, – sakė LJAA Klaipėdos skyriaus pirmininkė R. Juškaitė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Švietimas

Pradeda veikti universiteto STEAM centras

Klaipėdos universitete (KU) oficialiai atidarytas metodinis STEAM centras. Tai pirmasis iš trijų Lietuvoje numatytų sukurti metodinių centrų. Jo komanda veiklą ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Iš Žardės tvenkinio dingusią salą žada grąžinti atgal

„Ši sala, atkeliavusi į Žardės parko tvenkinį, tegul bus Klaipėdos universiteto dovana miestui artėjančio gimtadienio proga. Mums, kaip mokslo įstaigai, ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This