Policija ieško žagintojo

Kriminalai ir nelaimės

Policija praneša, kad Klaipėdos apskr. VPK Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdyboje 3-iajame skyriuje yra atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo išžaginti. 

Gruodžio 5 d. su pareiškimu į Klaipėdos policiją kreipėsi 31 metų moteris. Ji nurodė, jog  gruodžio 3 d.  apie 2 val., Klaipėdoje, tarp Šaulių ir Priestočio gatvių, prie pėsčiųjų tilto, prie jos priėjo apie 35-40 metų amžiaus nepažįstamas vyriškis, kuris, pakišęs koją, ją pargriovė ant žemės ir, turėdamas tikslą lytiškai santykiauti, pats nusimovė kelnes bei bandė nurengti nukentėjusiąją, tačiau nusikalstamos veikos nebaigė, pamatęs ta pačia gatve ėjusią pareiškėjos draugę.

Vyras galėjo būti apsvaigęs nuo alkoholio, narkotinių ar psichotropinių medžiagų, apie 35-40 metų amžiaus, vilkėjo tamsios spalvos striukę, sportinio tipo kelnes bei šviesios spalvos džemperį su gobtuvu, kalbėjo lietuviškai.

Atpažinusiuosius įtariamąjį prašoma apie jo tapatybę informuoti policiją tel. 8 700 60 921, 8 608 73262.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Ugniagesiams teko iš kanalo vaduoti vyrą

Ugniagesiams gelbėtojams tenka ne tik gesinti gaisrus, ne tik gelbėti į avarijas patekusius, transporto priemonių prispaustus žmones, iš medžių iškėlinėti ...
2022-11-28
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Sužalota mergaitė, vyras pūdytas gyvas

Klaipėdos apskrities policijos praneša apie du nelaimingus nutikimus regione. Trečios nelaimės policijos dėka pavyko išvengti. Trečiadienį apie 17 val. iš ...
2018-01-18
Skaityti daugiau

Regionas

Mirtinai sužaloti du vyrai, žuvo 77 metų vairuotoja

Policijos departamentas praneša apie automobilių mirtinai partrenktus du pėsčiuosius Klaipėdos regione. Be to, per eismo įvykį šeštadienio ryte žuvo garbaus ...
2017-11-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This