Ačiū už investiciją į „Atvirą Klaipėdą”!

Svarbu

Valstybinė mokesčių inspekcija ketvirtadienį paskelbė, kiek ir kam gyventojai šiemet skyrė paramos, nutardami nukreipti 2 proc. savo 2018 m. jau sumokėtojo gyventojų pajamų mokesčio.

„Atvirą Klaipėdą” valdanti VšĮ „Klaipėda atvirai” taip pat yra paramos gavėjas, tad šį pavasarį prasidėjus pajamų deklaravimo vėl prašėme taip prisidėti prie mūsų misijos vykdymo.

Tad šiandien negausus mūsų kolektyvo vardu noriu pasakyti labai ačiū ir tiems, kurie ir toliau pasirinko mus taip remti, ir tiems 60 naujų bičiulių, kurie taip įstojo į mūsų rėmėjų klubą. Jūsų dėka tokia parama per metus išaugo net 63,5 procento! Nuo 2705 eurų pernai iki 4423 eurų šiemet. Mokesčių inspekcija žada, kad jie sąskaitą pasieks iki lapkričio 15 d.

Kur ir kaip juos išleisime, kaip ir visada, paskelbsime viešai. Jau artimiausiu metu bus paskelbta spalio mėnesio paramos ir išlaidų ataskaita.

Ta proga noriu pasidalinti ir mintimi, kuri atėjo į galvą kalbant atėjusiems į antrąjį mūsų gimtadienį – Jūs visi esate „Atvira Klaipėda”, o mes tik įrankis Jūsų rankose. Tad dar kartą ačiū Jums visiems. Už Jūsų ir mūsų laisvę!

4 Comments

  1. Artūras Šulcas

    Šaunu

    Reply
  2. Nesvarbu

    Paremsim. Nes Jūs – vienintelė nepriklausoma žiniasklaida šitame mieste

    Reply
  3. op

    sveikinimai

    Reply
  4. Laimonas Bogušas

    Ačiū ir sėkmės Jūsų komandai.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu

Prisidėkite prie „Atviros Klaipėdos" gyvavimo neišleisdami nė cento

Deklaruojant 2023-ųjų pajamas (tai reikia padaryti iki iki gegužės 2 d.) kaip paramą galima ir skirti dalį sumokėto Gyventojų pajamų ...
2024-04-28
Skaityti daugiau

Svarbu

„Atviros Klaipėdos“ rėmėjams - ypatingai gimusios dovanos

Kovo mėnesį, apie kurį ši tradicinė „Atviros Klaipėdos“ ataskaita, nutiko tai, ką aš vadinu stebuklu. Būtent jo dėka galėsime padaryti ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Pajamas dar turi deklaruoti 190 tūkst. smulkiųjų verslininkų

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad beveik pusė gyventojų, praėjusiais metais vykdžiusių individualią veiklą (IDV), jau pateikė savo pajamų mokesčio ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This