Džiazo festivalis – tiesus kelias į mero sekretoriatą?

Politika, Svarbu

Nuo balandžio Klaipėdos miesto Tarybos ir mero sekretoriate vyriausiąja specialiste pradėjusi dirbti Roberta Burgan-Norkuvienė tapo trečiąja Klaipėdos pilies džiazo festivalio savanore, dabar einančia pareigas šiame savivaldos aparate. Praėjusią kadenciją mero Vytauto Grubliausko patarėju dirbęs Albertas Barauskas taip pat buvo miesto vadovo sutuoktinės Ingos Grubliauskienės vadovaujamos viešosios įstaigos rengiamo festivalio savanoris.

V. Grubliauskas tikina, kad pasirinkimą lemia kompetencija ir gebėjimai, o ne kokios nors simpatijos ar savanorystė.

Miesto Tarybos ir mero sekretoriate šiuo metu darbuojasi 15 žmonių. Po Savivaldybės administracijos reformos čia buvo perkelti ir viešųjų ryšių specialistai. Tačiau pereiti dirbti į rotušę sutiko tik Aušra Lukauskienė. Naująja jos kolege tapusi R. Burgan-Norkuvienė yra jau trečioji džiazo festivalio savanorė, kuri darbuojasi sekretoriate. 2018 m. lapkritį iš pareigų savo noru pasitraukusį A. Barauską pakeitė Natalija Sadovskaja, vėliau čia pradėjo darbuotis ir Julija Mažeikaitė.

R. Burgan-Norkuvienė teigė, jog pareigas pradėjo eiti balandžio 3-iąją gavusi pasiūlymą. Tačiau iš ko jo sulaukė, teigė nenorinti atskleisti, nes nežino, ar turi teisę tai daryti.

„Tiesiog vyko pertvarka nuo balandžio 1-osios, išėjo moteris, kuri prieš tai ėjo tokias pareigas, ir tą vietą reikėjo užpildyti. Siunčiau dokumentus visus ir praėjau konkursą”, – sakė pašnekovė, prieš tai dvejus metus dirbusi kaip laisvai samdoma rinkodaros specialistė.

Ji teigė nemananti, jog būtent savanoriavimas organizuojant Klaipėdos pilies džiazo festivalį lėmė, kad būtent jai buvo pasiūlyta eiti tokias pareigas ir ji tapo vyriausiąja sekretoriato specialiste.

„Klaipėdoje tarp žmonių mano vardas šiek tiek yra žinomas ir kompetencijos yra aiškios. Nemanau, kad čia tokie ryšiai turi įtakos. O savanorystę mėgstu ir niekada neatsisakau savanoriauti”, – teigė moteris.

Meras V. Grubliauskas teigė, jog laisva vieta atsirado po to, kai po pertvarkos savivaldybėje nusprendė nedirbti viešaisiais ryšiais besirūpinusi Milda Milbutaitė.

„Reikėjo žmogaus, kuris galėtų atlikti tokias pačias funkcijas ir Modestui Vitkui buvo pavedimas kiek įmanoma greičiau rasti adekvačiai kompetentingą ir sritį išmanantį žmogų, nes struktūra perėjo mūsų žinion. Kiek suprantu, tuo metu buvo sustabdyti konkursai į valstybės tarnybą, todėl buvo pasirinktas trumpesnis ir operatyvesnis sutartininko priėmimas kelias. Ir įvertinus visus kalbinius, organizacinius, dalykinius gebėjimus buvo priimta ši moteris. Nežinau, kaip kas gali atrodyti, paliksiu tai vertinti kitiems. Savanorystė, nesvarbu, ar džiazuose, ar vilties bėgimuose, ar hospise, ar dar kur nors yra sveikintina visuomeninė veikla, bet lemia tikrai ne tai. Lemia pirmiausia kompetencija ir gebėjimai. Tikrai ne savanorystė ar kažkieno simpatija kokiai nors netiesioginei veiklai”, – sakė meras.

Jis pabrėžė, kad tokiu pat būdu į sekretoriatą pastaruoju metu buvo priimta dirbti A. Lukauskienė ir Arūnas Baublys. Pastarasis, beje, su valdančiajai daugumai priklausančiais konservatoriais dalyvavo paskutiniuose rinkimuose į miesto Tarybą, bet į ją nepateko – rinkėjų buvo nureitinguotas iš šeštos į dešimtą vietą.

Tarybos ir mero sekretorius M. Vitkus taip pat tikino, kad pasirinkti sutartininko variantą buvo nuspręsta dėl to, jog nuo kovo 13 d. yra sustabdyti ir iki šiol nevyksta konkursai į valstybės tarnybą, o naujo žmogaus poreikis atsirado netikėtai, nes M. Milbutaitė esą apie sprendimą toliau nebedirbti pranešė likus visai nedaug laiko iki naujosios struktūros įsigaliojimo.

Sekretorius taip pat teigė, jog būtent jis pasiūlė pareigas  R. Burgan-Norkuvienei, nes žinojo jos kompetencijas, kurias ji įrodė ir pateikdama atitinkamus dokumentus. Kitų kandidatų jau nebuvo ieškoma, tačiau M. Vitkus akcentavo, kad galutinį sprendimą priėmė meras.

57 Comments

  1. žurnalistų etika

    sutapimas ar ne…tendencingai stebiu šio portalo teikiamus straipsnius ir komentarų statistiką. Realiai komentarų yra daugiau nei rodo vedamasis. Ar tai nėra vartotojų klaidinimas ir žurnalistų etikos pažeidimas?

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Ačiū, kad tendencingai stebite. Dar galėtumėte tendencingai ir paramą pradėti pervesti. Tada gal ir puslapį iš pagrindų atnaujintume. Problema seniai žinoma, tačiau jos sprendimų būdo programuotojai neranda. Kad būtų ramiau, žiūrėkite į straipsnį rubrikoje, kurioje jis paskelbtas, o ne labiausiai komentuojamų ar skaitomiausių straipsnių skiltyse. O jei toks variantas netinka, ką darysi – rašykite skundus Žurnalistų etikos inspektoriui, Vartotojų teisių apsaugos tarnybai.

    • žurnalistų etika

      gerb. redaktoriau, Valstybė privatiems portalams paramos neteikia, matome, kad turite privačių rėmėjų, politinių organizacijų bei savivaldybių įmonių pagalbą bei finansavimą

    • Martynas Vainorius

      Oho, net nepagalvojau, kad čia komentuoja pati Valstybė! Gerbiama Valstybe, kažkaip susimaišei arba primiršai apie savo paramą privatiems portalams. Čia nuoroda atminčiai atgaivinti: http://www.srtfondas.lt/konkursai

    • žurnalistų etika

      akcentas – ,,Valstybės teikiamos dalinės”

  2. viskas netikėtai ir skubos tvarka

    Viskas netikėtai ir skubos tvarka…įdomiai ,,pavesta greitai surasti”, labai daug kyla klausimų ir atsiranda nežinomųjų kintamųjų ir kodėl?

    Reply
  3. džiaz

    kuo toliau tuo baisiau, taip išeina,kad net ir su džiazu nepotizmas, korupcija…

    Reply
    • Atrankos principas

      3 metus atidirbi džiazmenui nemokamai ir gauni valdišką darbą be eilės ir konkursų!

  4. Jėzus

    Viešpatie Jėzau Kristau, šiandien Tave prašau – padaryk, kad atleisčiau visiems žmonėms, kuriuos esu sutikęs (-usi) savo gyvenime. Žinau, jog suteiksi man jėgų, kad galėčiau tai įvykdyti, dėkoju

    Tėve, atleidžiu Tau tuos visus atvejus, kai mirtis aplankė mano šeimą: kritinius atvejus, finansinius sunkumus ir tuos įvykius, kuriuos laikiau Tavo bausme, kai kiti sakydavo: „Matyt, Dievas taip norėjo“, o aš nusivildavau Tavimi ir įsižeisdavau ant Tavęs. Šiandien prašau — apvalyk mano širdį ir protą.

    Reply
  5. To buvusiam apšvietimo karaliui

    Sprendžiant iš komentarų buvęs apšvietimo vadovas toliau raugeja tulžimi ant Neniškio, Dobranskio ir Vitkaus jog demaskavo liberalų veikėją prisikimšusi kišenes mūsų mokesčių mokėtojų sąskaita-pasitelkiant auklytės, buhalteres ir jų sūnelius bei kreivus tiekėjus is savo chebros! Gana Dangerai, aik pailseti- atsikvėpk darbo paieškok ar savo verslą steik kaip tai ir padarei su „AD vectors” kur viskas nukreipta į tas pačias schemas su IT, buhalterija ir teisinėmis konsultacijomis – tik pamiršote dar auklės paslaugas 😉 linkiu kuo didžiausios sėkmės savo versle kai iš savęs negalėsite vogti! 🙂

    Reply
    • Baisu

      Ar tas vagišius dar įmonę steigia? Tikiuosi Sodra tokių neišlaiko…tokiems vieta už grotų bet ir ten teks mums juos išlaikyti… :/

  6. konservuoti zirneliai

    Ai ai uzjudejo sirsiu lizdas. Idomu kam cia taip naudinga? Tik kazkaip niekas nieko neraso apie konservus. Rinkiminiai grybu karai 😀

    Reply
    • Ne

      Kodėl nerašome? Klausiame, kiek konservatorių dar alkanų valdžios bedarbių turi.

  7. Nepotizmas

    Giminių nepotzmas yra maža bėda. Didesnė, kai buvusieji tarybos nariai, kaip užmokęstį už paklusnumą gauna postus savivaldybės įmonės valdybose ir stebėtojų tarybose. Vienas toks yra Valdemaras Anužis. Už Budino nuėmimą gavo postą vandenų stebėtojų taryboje. Įdomu, kad ir jo sugyventinė Jolanta Mickevičienė darbuojasi ir Klapėdos energijoje ir KRATC. Va čia gyvenimą susitvarkė.

    Reply
    • pinigus gauna ne už darbą

      Tai negi gyvens iš pensijos? O čia – viskas paimta: ir KRATC, Ir Klaipėdos energija, ir ne tik. Tai koks tų savivaldybės įmonių vadukų paklusnumas turi beribis būti?

  8. klaipėdietė

    Gal geriau būtų piktintis ne KOKS žmogus dirba kokiose pareigose ,bet KAIP jis dirba ir atlieka savo pareigas . Valdžios žmonių tiek vyrai , tiek žmonos kažkur TURI TEISĘ dirbti . Blogai yra tada ,kai vos išrinkti į valdžią iš karto saviškiais apsistato . Geriau būtų ,jei miestiečiai VERTINTŲ daromus konkrečius darbus . Šiandien vyras ar žmona valdžioje ,ryt gal jų nebus …Už tokią miesto valdžią galime kaltinti tik SAVE : savo pasyvumą ,nereiklumą tiems ,už kuriuos PATYS balsavome ( didžioji dauguma nusivylusi visai nebalsavo ).Kiek jau metų (ne) liberalai valdžioje ,kiek visokių ,,fantazijų ” jų galvose kirbėjo ir ,,įgyvendino ” popieriuose ,kiek lėšų ,,įsisavino ” ,bet daugiau nei prieš metus TUOS PAČIUS daugiau nei 25 tūkstančiai rinkėjų (iš daugiau nei 130 tūkstančių rinkėjų ) pasodino į kėdę TĄ PATĮ merą su ta pačia palyda . Tai ko reikėjo tikėtis ?!

    Reply
  9. Moteris su spuogu ant kaktos

    EEE, o Vitkaus bobelka gatviu apsvietime dirba? ar jau ja atleido?

    Reply
    • To Moteris su spuogu ant kaktos

      Kas drįs peliuko bobelką atleist!!!!! Кing kongas sutryps!!!!

    • playmode

      Atstokit nuo modeliuko, nesirūpina jis saviške. Jo simpatija yra viena iš jo tesininkių šoblos. Bėgioja paskui ją po merija su tystančiomis seilėmis ir savo teritoriją žymi.

    • mažutis vaivorykštinis krabas

      Neapkalbėkit žmonių! Jau ne paslaptis, kad jis labiau Waildo pasekėjas. Jo pomėgiai rafinuoti ir subtilūs. Ne tokie kaip paprastų mužikų. Jis nenusileis iki banalaus tarnybinio romano….tik ne su bendradarbE….. Už Lietuvą vyrai!!!!!!!!!!!

    • Alina V.

      Jaučiu kad ta „bobelka” taip kirto į klyną buvusiam vadovui kad esamas net arti neis 😀

  10. Vaidas Ramanauskas

    Vaidas Ramanauskas (UAB „KLAIPĖDOS AUTOBUSŲ PARKAS” VAIRUOTOJU)- ČESLOVAS ANDRIULIONIS. Vai vai giminių balius.

    Reply
    • To dangerui

      DANGERAI, nebegerk daugiau – linkiu susitaikyti su esama vagies etikete.

  11. Trapampam

    Nu zodziu del sito vitkaus tai visiska geda kazkokia. naciort . nu jau toks trioh… ir Grubliauskai su neniskiu pis.. lauk is klaipedos, nes jau tiek sudo cia primalet, kad uztenka.
    MARTYNAI- aciu uz atsakyma zmogui, kad tu neturi „resursu”, kad esi „skaidrus” tai rasai, kas tau paranku ne? kas biski pamoka pinigu? dar vienas skraidruolis mat… GEDA

    Reply
  12. Nenius

    Gintariuko Neniškio sesuo- SANTA NENIŠKYTĖ-BELKINIENĖ .DIRBA BĮ VAIKŲ LOPŠELIS DARŽELIS „PURIENA”.
    Sutapimas? Ar Neniškių giminė mėgsta savivaldybės įmones?

    Reply
    • Šiaip

      Neniškio mama taip pat savivaldybėje dirbo. Spėkime kur vaikai jo dirbs 🙂

    • Aha

      Taip, taip, ir anūkai bei proanūkiai jau turi garantuotas darbo vietas…o vat kai kuriems nepasisekė, teko išeit…

  13. Padėkim Martynui

    Padėkim Martynui, kad jis turėtų medžiagos korupcinių ir interesų konflikto faktų atskleidimui:
    GINTARAS NENIŠKIS- jURGITA NENIŠKIENĖ (žmona) VŠĮ „KLAIPĖDOS KULTŪROS IR TURIZMO INFORMACIJOS CENTRAS”
    Tiesioginis pavaldumas?

    Reply
    • Skauda :)

      Na ir kas gi čia toks Neniškio gerbėjas čia atsiradęs? Kam gi jis galėjo taip skaudžiai užminti? Ar nebūsi reto vardo eksliberalas, kaip musė išmestas iš sočių barsčių? O gal nuolatinis tiekėjas sūnelis, taip pat liberalas, su dar vienu retu keistu vardu? Klaipėdos turizmo ir informacijos centre vadybininke Jurgita Neniškienė pradėjo dirbti 2000 metų rugsėjį. Priminkite, tamsta, kad Neniškis pradėjo savivaldybės administracijai vadovauti? 🙂

    • Einam toliau

      Andriukas Dobranskis- Neniaus pavaduotojas ir draugas- SANDRA DOBRANSKIENĖ žmonelė- VŠĮ KLAIPĖDOS KELEIVINIS TRANSPORTAS. Oficialūs duomenys. Kažkoks trikampiukas? Ar ne? Gal man taip atrodo? 😉 Skaidruoliai 😀

    • Skauda 2 :)

      Na, ir kada Dobranskį taryba paskyrė administracijos direktoriaus pavaduotoju, o kada jo žmona pradėjo dirbti keleiviniame?

    • Szhulzh

      Šulciau, jau išgėrei?

    • Laikykis Marčiau

      Šaunuolis Martynai, tempk juos į dienos šviesą. O nepatenkintų visada bus. Amžinojo merijos gyventojo Artūro Šulco žmona Daiva dirba Dacho mokykloje. Sutapimas?

  14. Vainoriui

    Martynai, kodėl nesukuri straipsnio apie miesto valdovų žmonų, draugų, sugyventinių, giminių darbovietes? Jie gi visur sukišę saviškius. Aiškūs ir neslepiami interesų konfliktai. Pažiūrėk interesų deklaracijas. Joks kitas dienraštis neparašys. Tiuosi tu tikrai nepriklausomas.

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Vienam rusiškam filme toks personažas Afonia sakė, kad sąžinės pas jį nors vežimu vežk, o laiko tai nėra. Perfrazuojant galiu pasakyti: taip, mes nepriklausomi, bet pajėgos labai mažos, nes liaudžiai nepriklausomos žiniasklaidos reikia tik komentaruose, įsivaizduojama, kad kažkas ją turi atnešti ant lėkštutės ir padovanoti – euras per mėnesį tokiam reikalui jiems yra daug. Tad ir artimiausiu metu nematau perspektyvų, jog atsirastų galimybė samdytis žmogų, kad jis užsiimtų tokiais tyrimais, kur reikia dienomis sėdėti ir peržiūrėti marias informacijos. Taip, kad jei norit tokių straipsnių, siųskit bent jau konkrečią informaciją – kas ir kur, o mes jau pagal galimybes ją pasitikrinsim ir paviešinsim.

    • Tiriu

      Martynai, info yra apstu, tik, kad tai jie nera aktualus, ne Neniskis neleidzia tau tirt ir rasyt apie ta info. 🙂 visa Klaipeda jau zino, kad patapai geltonaja ziniasklaida ir „tiri” tik tai uz ka tau sumoka, sumoka vienokia ar kitokia forma, o mokejimo formos ir zinomos 🙂 grazus tie uzsakomieji straipsniai apie Klaipedos istorija ir po to geri „tiriamieji” straipsniai 🙂

    • Martynas Vainorius

      „Drąsusis” etatinis anonime, neparašei absoliučiai nieko naujo. Nusipirko mane ir pusė uosto, kad negražiai ant Klasco rašyčiau. Nusipirkęs buvo ir Grubliauskas, kad per prieš rinkimus Šulcas negražiai ant valstiečių rašytų. Ir liberalai buvo nusipirkę, nes Budinas gi dėjo parašą ant kultūrinių straipsnių sutarties, o Gentvilas su Sabliausku bendrą biznį varo. Ir Mariničius nusipirko ant dviejų kultūringų sutarčių pasirašęs. Ir Lezas nusipirko, ir Klaipėdos mediena, ir nafta, ir netgi Grigeo savo laiku. Galiausiai atėjo laikas Šiaurės ministrų tarybai, o dabar va tikiuosi, kad Neniškis pasirašys tris sutartis ir nusipirks jau su visais galais viską, kas dar buvo kitų nenupirkta. O vargšai apšvietėjai ir pirtininkai nesugalvojo nusipirkti, o dabar jau tikriausiai ir nebeturi už ką, tai ir toliau reiks drožti juos kaip kokią Klasco.

  15. Modis

    Grubliausko šėšėlis Modis yra labiausiai korumpuotas padaras visoje merijoje. Ten nei vieno nėra nesusijusio su džiazu. o pilkas diktatoriukas Modis suorganizuoja paramas iš įmonių. Aišku kai nevežioja Grubliausko vaikų į mokyklas. Beje jo žmona dailininkė dirba Gatvių apšvietime, jei tai galima pavadinti darbu, nes dirba dvi savaites per mėnesį.

    Reply
    • Vytiokas

      Vytautas Liubinas, kongo čerkos draugas irgi Gatvių apšvietime, kaip ir Anužio gyvenimo draugė. Visur savi 🙂

    • Nenius

      Ko jus cia visi vargstate? Neparasys Martynas apie bespridelus ir draugystes gatviu apsvietime, nes Nenius uz tai pinigu neduos ir nepagirs. 🙂

  16. Anonimas

    Ar tai mero politinio pasitikejimo pareigybes, kad renkamasi pagal dziaza ir pagal zmonikes rekomendacijas? Kur laisvu darbo vietu paskelbimas? Gal tai ir neprivaloma, bet juk merijai turetu galioti auksciausi skaidrumo standartai . Turetu buti garbe ir prestizas klaipedieciams dalyvauti atrankoje i sias darbo vietas. Etikos ir visokie kitokie komitetai…Auuuuū!

    Reply
  17. Rublis

    Savivaldybes Antikorupcijos komisija turi istirti idarbinimus. Tai viesi etatai, uz miestieciu pinigus. Ne Rubbbbliauskienes nusidziazavusios, o miesto biudzeto pinigais mokami atlyginimai .Mere, gal inicijuosite? Jus pats pirmas turite uztikrinti skaidruma. Visuomenei tikrai idomu. Kuris ten Antikorupcijos komisijai vadovauja? Ir deklracijas idarbintuju patikrinti. Ar deklaravo.meile Gr Gr Gr…Gr…RUBLIAUSKIENEI?

    Reply
  18. Jazz

    myliu džiazą ir visus kurie jį kuria, organizuoja, palaiko. Geriau džiazuojančios personos savivaldybėje, nei buki bambekliai internete 🙂 Klaipėda – jėga.

    Reply
    • Čia

      Parašė Grubliauskienė ?

    • Anonimas

      Tai jei myli dziaza, busi pakviestas isidarbinti? Jus suvokiat apie ka.kalbat?

  19. Anonimas

    Ne Grubliauskienes. Ne dziazo. Ir ne Grubliausko. O TARYBOS ir MERO (30 tarybos narių plius meras) struktūra. Tai 30 likusių tarybos narių tenkina tai kas darosi sekretoriate? Taip, kaip atrenkami darbuotojai? Tai yra akivaizdūs privatūs ryšiai, kai džiazo Grubliauskienės chebra darbinama. Ar visi jie viešus privačius interesus deklaravę? Savanorystę džiazo festivalyje deklaravę? Didesnės korupcinės veiklos negali būti.

    Reply
  20. b.b

    Tarybos ir mero sekretorius M. Vitkus taip pat tikino, kad pasirinkti sutartininko variantą buvo nuspręsta dėl to, jog nuo kovo 13 d. yra sustabdyti ir iki šiol nevyksta konkursai į valstybės tarnybą, o SAVO užmogaus poreikis atsirado netikėtai, nes M. Milbutaitė esą apie sprendimą toliau nebedirbti pranešė likus visai nedaug laiko iki naujosios struktūros įsigaliojimo. Meluokite toliau kartu su meru išsijuose.

    Reply
  21. Gedu geda

    Toks personalo atrankos skaidrumo pavyzdys miestui, mere??? Grubliauskienei dar labiau geda!!! Cia ne jos UABas ir ne dziazo bustine!!! Negana gaunamos paramos is miesto tai dar kiek etatu uzimti savo dziazoooo savanoriams uz miesto pinigus! Afiget!!!

    Reply
  22. Joris

    Bet klaipėdiečių meilė demagogui Kongui sunkiai paaiškinama. Galų gale, turime valdžią, kokios verti esame.

    Reply
  23. Asmeninis interesas

    Iki ko nusirista. Net nebando pridengti, kad viskas labai skaidru. Tik kompetencijos suteikia priebėgą savivaldybėje. Ir kiek tokių jau prisodinta. Ar rotušės (kitaip magistrato) pastato užteks ar dar poros aukštų priestato reikės? Kiek dar Grubliauskienė draugų turi? O konservatoriai – bedarbių?

    Reply
  24. Malda

    Atleiskite mums

    Viešpatie Jėzau Kristau, šiandien Tave prašau – padaryk, kad atleisčiau visiems žmonėms, kuriuos esu sutikęs (-usi) savo gyvenime. Žinau, jog suteiksi man jėgų, kad galėčiau tai įvykdyti, dėkoju

    Tėve, atleidžiu Tau tuos visus atvejus, kai mirtis aplankė mano šeimą: kritinius atvejus, finansinius sunkumus ir tuos įvykius, kuriuos laikiau Tavo bausme, kai kiti sakydavo: „Matyt, Dievas taip norėjo“, o aš nusivildavau Tavimi ir įsižeisdavau ant Tavęs. Šiandien prašau — apvalyk mano širdį ir protą.

    Reply
  25. Amen

    ATLEIDIMO MALDA

    Viešpatie Jėzau Kristau, šiandien Tave prašau – padaryk, kad atleisčiau visiems žmonėms, kuriuos esu sutikęs (-usi) savo gyvenime. Žinau, jog suteiksi man jėgų, kad galėčiau tai įvykdyti, dėkoju Tau, kad myli mane labiau nei aš pats (-i) save ir labiau trokšti mano laimės, negu aš jos trokštu.

    Tėve, atleidžiu Tau tuos visus atvejus, kai mirtis aplankė mano šeimą: kritinius atvejus, finansinius sunkumus ir tuos įvykius, kuriuos laikiau Tavo bausme, kai kiti sakydavo: „Matyt, Dievas taip norėjo“, o aš nusivildavau Tavimi ir įsižeisdavau ant Tavęs. Šiandien prašau — apvalyk mano širdį ir protą.

    Reply
    • Jurgis N.

      Ar Tamsta viso proto?

  26. Klaipedietis

    Kyla klausimas o už kokius nuopelnius tada visus metus mokama alga ir išlaikoma darbo vieta festivalio „direktores”? Jeigu reikia dar papildomai savanoriu kad atliktu darbus susijusius su festivaliu. Ir nutik tu man taip kad savanoriauja visi savi 😀 merui tik lieka kartoti – iš kur aš galėjau žinoti. Tai sutapimas.

    Reply
  27. T

    Tai Sadovskaja net iš Kijevo atsivežė, juk geriausios draugės su mero žmona.

    Reply
  28. Lukas

    Reiktų paminėti, kad Edmundas Kvederis, Simonas Gentvilas ir Gintaras Vaičekauskas irgi dirbo savanoriais.

    Reply
  29. na

    Let’s go Jazz. Puiku – mėlynasis proveržis garantuotas su tokiais patarėjais. Sadovskaja, kurios veikloje niekas nežino, Šulcas sugrįžęs darbą gavo, Baublys, kuris universitete nelabai ką publikuoja ir veikia. Gerai, kad dar vicemerai kompetentingi, kitaip būtų ne kas. O kaip merijos komentarai dėl galvų kapojimo Klaipėdos vandenyse?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Jubiliejų Klaipėdos pilies džiazo festivalis švęs su britų grupe „INCOGNITO“

Klaipėdos pilies džiazo festivalis birželio 27-29 dienomis kvies pasinerti į muzikinę kelionę Teatro aikštėje jau 30 kartą. „Grupė INCOGNITO – ...
2024-04-29
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This