Gargžduose – nemokamas „Kino karavano“ seansas

Regionas

Festivalio „Kino pavasaris“ ir partnerio TV3 organizuojamas vasaros projektas „Kino karavanas“ atvyksta į Gargždus. Liepos 18 d. 22 val. Jaunimo vasaros estradoje įvyks nemokamas filmo visai šeimai „Suteik man sparnus“ seansas.

Vaidybinis filmas visai šeimai „Suteik man sparnus“ pasakoja apie nuo vaizdo žaidimų ir interneto priklausomą Tomą, kuriam vasaros atostogos gamtos apsuptoje tėčio fermoje atrodo tarsi košmaras. Be to, tėtis dar ir iš pažiūros – kvanktelėjęs ornitologas. Jo gyvenimo projektas – išsaugoti nykstančią žąsų rūšį savo lengvu savadarbiu lėktuvėliu jas išmokant migruoti. Iš pradžių abejingas Tomas ilgainiui užmezga ypatingą ryšį su vienu iš sparčiai augančių žąsiukų. Netrukus tėvas su sūnumi leisis į nutrūktgalviškiausią kelionę paukščių migracijos keliais.

Ši aktuali pasaka apie suaugti padedančius nuotykius užburs fantastiškais Norvegijos ir Prancūzijos vaizdais ir kvies jaunuosius žiūrovus mąstyti apie gamtos trapumą bei įtikins, kad jos išsaugojimas yra žmogaus rankose.

Filmo anonsas: https://youtu.be/6cgjflCmhhU

 Laukiantiems seansų po atviru dangumi patariama sekti vietinę žiniasklaidą, „Kino karavano“ feisbuko paskyrą bei „Kino pavasario“ svetainėje talpinamas naujienas. Organizatoriai informuoja, kad kai kurių seansų metu žiūrovai bus fotografuojami, o nuotraukos naudojamos projekto komunikacijoje.

 

 

 

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Klaipėdos mokiniai kviečiami dalyvauti naujame kino festivalyje

Klaipėdos licėjus kviečia visų Klaipėdos miesto ir rajono mokyklų mokinius atskleisti savo kūrybiškumą ir dalyvauti naujame trumpų filmų festivalyje. Festivalio ...
2024-03-13
Skaityti daugiau

Kultūra

„Kino pavasaris“ ateina į Klaipėdą

29-ąjį kartą į kino sales kviečiantis „Kino pavasaris“ šiuos metus skiria kino poveikiui. „Tas pavasaris, kai po filmo nebevaidini“, „Tas ...
2024-03-04
Skaityti daugiau

Kultūra

STT: kino gamybai skiriami pinigai reikalauja daugiau skaidrumo

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) atliko korupcijos rizikos analizę ir antikorupciniu požiūriu įvertino valstybinio finansavimo kinui skyrimą projektų parengiamiesiems ir gamybos ...
2023-10-20
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This