Jūros šventė tikrai bus kitokia* (2)

Spyglys
Spyglys
2020-07-15

Vyriausiasis Jūros šventės organizatorius, konservatorių pastaruoju metu itin mylimas Romandas Žiubrys ne kartą jau sakė žiniasklaidininkams, kad ši fiesta šiemet bus kitokia.

Pagaliau paaiškėjo, koks gi bus tas kitoniškumas. Ir ne COVID-19 pagimdytuose apribojimuose, pasirodo, esmė.

Ėmė ir paskelbė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos viršūnės, kad Mėguvos apygardoje, kurios sudėtyje yra ir Palanga,  kandidatuos nepartinis kretingiškis Romandas. Po šios žinios bent jau Spygliui tapo aišku, kad šiemet Jūros šventė transfomuosis į festivalį Naisių vasara 2020, kuris dėl pandemijos šią vasarą neįvyko.

Ir žiūrėk, gal ta proga sulauksime Klaipėdoje premjero. Tik bokalo normalaus alaus, kaip norėtų vienas Seimo liberalas, jis tokiu atveju vis tiek nepakeltų, nes Naisų vasara ir tokie dalykai juk visiškai  nedera.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | | | |

Komentarai (2):

Atsakymai į “Jūros šventė tikrai bus kitokia*”: 2

  1. T parašė:

    Naisiai keliasi į Klaipėdą, nors pagal švenčių lygį jie seniai jau čia. Nors miesto tarybai ir savivaldybei jis labai įtinka.

  2. Skvernelis persigalvojo parašė:

    DELFI primena, kad 2017 metų balandžio 27 dieną tiesioginėje „Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ S. Skvernelis tvirtino, jog Jūros šventės metu vakarais mieste vyksta masinės muštynės ir šeimoms su vaikais nesaugu lankytis šiame renginyje.

    „Tą pačią Jūros šventę paminėjo, viskas tvarkoj, alus yra… Jūs pažiūrėkite, kokia ta šventė yra, kas vakarais ten darosi. Tai praktiškai ten su vaikais, šeimomis nebeišeisi. Nes yra muštynės masinės, policijos akcijos ir panašiai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Socbebriški standartai: po mažai vogti - galima*

Šį ketvirtadienį verkia visos Lietuvos raudonos rožės – išlakus, gražus ir perspektyvus jų meras iš Jonavos, kaip ir šviesaus atminimo ...
2024-09-19
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Trumpuoju 1855 numeriu - viskas apie rinkimus

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, jog ketvirtadienį pradeda veikti trumpasis numeris 1855, kuriuo rinkėjams bus teikiama informacija apie spalio 13 ...
2024-09-19
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Bando kastis po Jūros švente

Antradienį posėdžiavusio Klaipėdos miesto tarybos Kontrolės komiteto nariai nepalaikė jo pirmininko, konservatoriaus Ugniaus Radvilos, teigusio, jog Jūros šventė yra pavirtusi į ...
2024-09-17
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This