Kviečia dar viena stovykla senjorams

Regionas

Rugpjūčio 31 – rugsėjo 4 dienomis organizuojama stovykla vyresnio amžiaus Klaipėdos rajono žmonėms. 5 dienų stovykla su nakvyne vyks Šiūparių kaime esančioje Baniulių kaimo turizmo sodyboje.

Stovykloje jos dalyviai mankštinsis, susipažins su skirtingomis ir įdomiomis edukacijomis. Profesionalių lektorių komanda aiškiai ir paprastai, remdamiesi ne tik teorija, bet ir praktiniais užsiėmimais padės ugdyti sveikos gyvensenos įgūdžius. Savo jėgas, fizinę ištvermę dalyviai išbandys orientaciniuose pėščiųjų/dviračių žygiuose (leidžiant oro sąlygoms) bei nuotaikingose, komandinį darbą ir bendruomeniškumą stiprinančiose estafetėse bei edukacinėse pažintinėse išvykose po apylinkes.

Projektas finansuojamas Europos Sąjungos socialinio fondo lėšomis, jo metu bus apmokėta visa dalyvavimo stovykloje kaina su maitinimu (pusryčiai, priešpiečiai, pietūs, pavakariai, vakarienė, vanduo, arbata) ir nakvynė.

Esant poreikiui į stovyklą galimą pasiimti ir savo maisto. Stovyklos metu griežtai draudžiama vartoti (turėti) alkoholį ar kitas psichoaktyvias medžiagas, rūkyti.

Organizatoriai užtikrins atvykimą į stovyklą ir parvežimą atgal stovyklai pasibaigus. Rugpjūčio 31 d. 9.30 val. nuo Gargdždų autobusų stoties (Klaipėdos g. 35, Gargždai) autobusas dalyvius nuveš į stovyklą.

Stovykloje kviečiami dalyvauti Klaipėdos rajone gyvenantys ir čia savo gyvenamąją vietą  deklaravę vyresnio amžiaus žmonės nuo 55 metų ir suaugę neįgalieji. Dalyvauti gali tik pirmoje stovyklos grupėje nedalyvavę asmenys.

Stovykloje gali dalyvauti tik sveiki asmenys, nesergantys lėtinėmis ligomis, nekarščiuojantys, neturintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių.

Dalyviai kviečiami registruotis el.paštu renginiai@visuomenessveikata.lt ir tel. 8 655 74790.

Registracija vyks iki rugpjūčio 27 d., užpildžius laisvas vietas registracija stabdoma, nes vietų skaičius ribotas (25 vietos).

Dalyvis įsipareigoja stovykloje dalyvauti visas 5 dienas.

Stovyklą organizuoja Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, įgyvendinantis projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Klaipėdos rajone“.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Kultūra, Svarbu

Paaiškėjo rekordinio knygų konkurso nugalėtojai

Antradienio vakarą Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji bibliotekos „Kauno Atžalyno“ padalinyje vykusio renginio metu buvo paskelbti jau 18-ojo, rekordiniu ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

Regionas

Bendrovės „airBaltic“ lėktuvai jau 15 metų skraido tarp Palangos ir Rygos

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ balandį švenčia reikšmingą sukaktį – 15 metų, kai Palangą ir Rygą sujungė šios avialinijos.  „Lietuva ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Atbudusioje gamtoje jau girdimas gegutės kukavimas 

Gegužės 1 d. minima Gegutės diena. Paprastoji gegutė arba tiesiog gegutė (lot. Cuculus canorus) – daugumai gerai pažįstamas paukštis, kuris lengvai atskiriamas dėl balso ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

Mums rašo

Gidai kelia sezono pradžios vėliavą

„Labai norisi tikėti, kad šis turistinis sezonas bus daug geresnis nei pernai“, – sveikindama su jau prasidėjusiu turistiniu sezonu visiems ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

Kultūra

Susitikimas su Tomu Venclova

Gegužės 9 d. Klaipėdos Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos „Kauno atžalyno“ padalinys Kauno g. 49)paeiliui ruošia du įdomius renginius. 17 val. ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This