Už kokainą sulaukė nuosprendžio

Kriminalai ir nelaimės

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Klaipėdos policija pranešė, kad baudžiamojoje byloje dėl kokaino platinimo paskelbtas apkaltinamasis nuosprendis 1960 m. gimusiam klaipėdiečiui ir kitiems asmenims.

Minėtasis asmuo jau buvo ne kartą teistas ir siejamas su organizuotomis nusikalstamomis grupuotėmis. Apie 10 g kvaišalų jis slėpė daugiabučio koridoriuje, sieniniuose šviestuvuose. Teigiama, kad sulaikytam su įkalčiais kaltinamajam neliko kito kelio kaip prisipažinti ir pačiam parodyti tyrėjams narkotikų slėpimo vietas.

Kartu su juo į teisiamųjų suolą taip pat sėdo anksčiau už viešosios tvarkos pažeidimą teistas Klaipėdos miesto gyventojas. Įtariama, kad 1 g kokaino jis įsigijo už 75 Eur.

Ikiteisminio tyrimo metu įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotine medžiaga be tikslo ją platinti taip pat buvo pareikšti dar dviem asmenims. Pirmą kartą nesunkų nusikaltimą padarę įtariamieji visiškai pripažino savo kaltę ir gailėjosi padarę nusikalstamą veiką, todėl buvo atleisti nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą. Apie 2 g kokaino įsigiję kvaišalų mėgėjai privalės sumokėti į Nukentėjusių nuo nusikaltimų asmenų fondą bendrai daugiau nei 2 000 Eur.

Klaipėdos apylinkės teismas paskelbė apkaltinamąjį nuosprendį, kuriuo kvaišalų platintojui paskirta subendrinta 2 metų ir 8 mėnesių laisvės atėmimo bausmė, jos vykdymą atidedant dviem metams, o pirkėjui paskirta 684 Eur dydžio bauda.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/2oa0p-kOqtA” align=”center”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Du gimnazistai ir studentas kaltinami psichotropinių medžiagų platinimu

Klaipėdos apygardos prokuratūra praneša baigusi ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavusi baudžiamąją bylą, kurioje du gimnazistai ir vienas studentas kaltinami neteisėtu ...
2024-04-29
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Narkotikus nepilnamečiams platino Palangoje

Klaipėdos kriminalistai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimo nepilnamečiams Palangoje. Ikiteisminis tyrimas pradėtas dar 2023 m. gegužės mėn. ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

ELTA

Suimtas merginos išžaginimu įtariamas vyras

Klaipėdos apylinkės teismas ketvirtadienį patenkino prokuratūros prašymą ir trims mėnesiams leido suimti merginos išžaginimu įtariamą vyrą. Apie tai Eltai pranešė ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This