Darbėnuose sudegė ūkiniai pastatai ir 20 vištų, bet išgelbėtos 9 kiaulės

Regionas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2021-06-21

Sekmadienį Kretingos rajone esančiame Darbėnų miestelyje karšta buvo ne tik dėl visoje šalyje vyraujančios kaitros – prieš 18 val. čia užsidegė Kašučių g. esantys ūkiniai pastatai.

Jų gelbėti skubėjo ugniagesiai ne tik iš Kretingos ir Klaipėdos rajonų, bet ir iš Palangos.

Gaisro metu sudegė 20 vištų. Asociatyvi Palmiros Mart nuotr.

Atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė ūkinis pastatas, ugnis bemat persimetė į šalia esantį kitą ūkinį statinį ir malkinę.

Pasak ugniagesių, jų pajėgos buvo sutelktos ne tik degančių pastatų gesinimui, bet ir gretimų pastatų išsaugojimui. Gaisro metu sudegė medinė daržinė ir stipriai apdegė šalia stovintis mūrinis ūkinis pastatas.

Gyvenamąjį namą ir garažą pavyko išsaugoti, tačiau ugnis persimetė į kaimyninį sklypą ir čia taip pat ugnis pasiglemžė ūkinį pastatą su malkine. Iš degančių pastatų buvo išgelbėtos 9 kiaulės, bet sudegė 20 vištų. Gyventojai per gaisrą nenukentėjo.

Esant dideliam karščiui ugniagesių būklę stebėjo greitosios pagalbos medikai, jiems teko net panaudoti deguonį. Pragaro sąlygomis dirbę ugniagesiai buvo aprūpinti geriamu vandeniu.

Žymos: | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Rimkuose su motociklu lėkė 160 km/h greičiu

Klaipėdos kelių policijos skyriaus pareigūnai per vieną dieną – gegužės 1-ąją – skelbia Klaipėdos regione užfiksavę 145 įvairius Kelių eismo ...
2024-05-03
Skaityti daugiau

Regionas

Padegė du ūkinius pastatus

Policija pranešė, kad naktį į trečiadienį, apie 2.15 val., Klaipėdos rajone, Derceklių kaime, kilo gaisrai, sunaikinę du ūkinius pastatus. Nuostolis ...
2024-05-02
Skaityti daugiau

Regionas

Kretingos įmonėje kilo gaisras

Trečiadienio vakare kilo gaisras Kretingoje įsikūrusioje medienos įmonėje „Imedeksa“. Gavę pranešimą aplinkosaugininkai iš karto išvyko į gaisro vietą. Preliminariais duomenimis, ...
2024-04-24
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This