Uosto paslaugomis patenkinti yra 69 proc. klientų

Uostas ir jūra
Avatar photoAtvira Klaipėda
2022-01-06

2021-aisiais atliktas klientų pasitenkinimo tyrimas (NPS – Net Promoter Score), kuriame savo nuomonę apie Klaipėdos uoste teikiamas paslaugas išsakė laivų kapitonai, ekspeditoriai ir agentai, parodė, kad pasitenkinimas Klaipėdos uoste teikiamomis paslaugomis siekia 69 procentus.

„Kiekvienas uosto naudotojas kartu yra ir mūsų partneris, padedantis mums augti ir tobulėti. Mums labai svarbu žinoti uosto naudotojų poreikius, jų lūkesčius, identifikuoti problemines vietas, jeigu tokių yra. Tik surinkę visą šią informaciją, galime tobulėti, siekiant ir toliau užtikrinti Klaipėdos uosto konkurencingumą“, –pranešime cituojamas Uosto direkcijos vadovas Algis Latakas.

Tyrime dalyvavę laivų agentai ir ekspeditoriai vertino uoste veikiančias skaitmenines sistemas, uosto infrastruktūrą, pasirengimą priimti laivus, uosto reputaciją, darbų greitį, laivybos linijų kiekį, kontroliuojančių institucijų darbą ir kt. Kapitonų paprašyta įvertinti locmanų darbą, švartavimo procesus, krovos greitį, agentų ir kontroliuojančių institucijų darbą. Kaip stipriausios sritys, kapitonų nuomone, buvo įvertintos – locmanų kompetencija, Laivų eismo tarnybos paslaugos, švartavimo darbai. Net 77 procentai tyrime dalyvavusių laivų kapitonų pažymėjo, kad Klaipėdos uostą rekomenduoja kaip aukštos paslaugų kokybės uostą.

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija klientų pasitenkinimo rodiklį matuoja nuo 2018 m.

Žymos: | | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Smiltynės gatvės projektavimas sustabdytas atbuline eiga

„Stabdyti sutarties vykdymą nuo 2023 m. lapkričio 29 d. iki 2024 m. liepos 1 d.”, – tokį susitarimą šių metų ...
2024-05-26
Skaityti daugiau

Kultūra

Klaipėdos pilies džiazo festivalyje - Italijos džiazo vokalisto Mario Biondi koncertas

XXX Klaipėdos pilies džiazo festivalyje, kuris vyks birželio 27-29 d., Klaipėdos teatro aikštėje žiūrovus savo pasirodymu džiugins populiariausias Italijos vokalistas ...
2024-05-24
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Klaipėdos uoste krovinių apimtis viršijo 11 mln. tonų

Klaipėdos uostas per pirmuosius šių metų mėnesius perkrovė šiek tiek daugiau krovinių nei tuo pačiu laikotarpiu pernai. Daugiausia augo ro-ro ...
2024-05-23
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This