Rimantas Cibauskas ir toliau vadovaus LSKL

Sportas

Lietuvos studentų krepšinio lygai (LSKL) dar mažiausiai dvejus metus vadovaus 59-erių klaipėdietis Rimantas Cibauskas. Jis ketvirtadienį Klaipėdoje vykusioje LSKL konferencijoje išrinktas dar vienai kadencijai – už jį balsavo visi 14 konferencijoje dalyvavę ir balso teisę turėję nariai.

„Ačiū už pasitikėjimą ir palaikymą. Toks vienbalsis palaikymas – įkvepiantis. Tai skatina dar labiau stengtis kryptingai dirbti, tęsti pradėtus darbus, o minčių ir planų yra išties daug: į LSKL administracijos komandą ketiname įtraukti daugiau jaunimo, žinomų krepšinio veidų ir tikimės naujų idėjų, minčių, įkvėpimų. Tik besikeisdami ir tobulėdami galime pasiekti dar geresnių rezultatų. Šio sezono metu planuojame surengti didelę šventę, kurios metu apdovanosime ir pagerbsime per tuos metus labiausiai prie LSKL vystymo prisidėjusius žmones. Turime ilgą sąrašą tokių asmenų ir norėsime visiems jiems padėkoti ir pagerbti. Dar pasitarsime kur tai geriau padaryti – ar Kauno sporto halėje, o gal ir „Krepšinio namuose““, – sakė R. Cibauskas.

R. Cibauskas LSKL prezidento pareigas eina nuo 2006 metų.

„LSKL ekipos lygiu nenusileidžia geriausioms NCAA komandoms. LSKL apskritai yra viena pajėgiausių pasaulyje, nors kartais to nevertiname, kadangi jau esame pripratę prie pergalių. Gabiausieji studentai kasmet nuo 2008 metų apdovanojami stipendijomis. Per semestrą LSKL stipendijas gauna du studentai – geriausiai besimokantis LSKL vaikinas ir mergina. Per tą laikotarpį stipendijas gavo dešimtys studentų. Tos gražios tradicijos bus tęsiamos“, – tikina R. Cibauskas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Temos

Rimantas Cibauskas teisme pasijautė beždžione 

Klaipėdos apylinkės teismas pagaliau išnagrinėjo dar 2022-ųjų gruodį užvestą bylą, kurioje antstolė siekia, jog valstybinę žemę nelegalia tvora aptvėręs ir ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Teisme – Rimanto Cibausko šou

Apie 19 metų nelegaliai pastatyta tvora valstybinį žemės sklypą užtvėręs Klaipėdos verslininkas Rimantas Cibauskas, įpareigotas pats pasirodyti teisme, čia surengė ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Ar Klaipėdoje užteks teisėjų Rimantui Cibauskui?

Įvairiausių ieškinių lavina nelegalią tvorą, užtvėrusią valstybinį žemės sklypą, bandančiam išsaugoti verslininkui Rimantui Cibauskui greitai gali tekti pradėti ieškoti savos ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This