Atsigavo brangiausias miesto televizorius!* (1)

Spyglys
Spyglys
2023-01-02

Su giliu džiugesiu Spyglys praneša, kad po dviejų mėnesių, kažkur prieš didžiąsias metų šventes, atsigavo brangiausias Klaipėdos televizorius ant Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos pastato.

Spyglio duomenimis, brangiai direkcijos pasamdyti ekspertai po ilgų konsiliumų nustatė, kad tas televizorius – lempinis. Perdegė lemputė! Jie ilgai sąvartynuose ieškojo tinkamos lempos. Rado. Įsuko. Ir vėl veikia telikas, brangusis!!!

Spyglys, vos neiškrito iš Kalėdų senio rogių pamatęs vėl veikiančią tą brangenybę: rodė tą akimirką orus. Prastus. Tfu… Už visus 56 749 eurus (plius – lempos pakeitimo išlaidos).

Bet užtat dabar vėl „uostas arčiau tavęs!” – su tokiu šūkiu buvo pristatytas šis televizorius dar praėjusių metų lapkritį. O buvo nutolęs, brangusis.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikos.
Žymos: | | |

Komentarai (1):

Įrašo “Atsigavo brangiausias miesto televizorius!*” komentarų : 1

  1. Tebūnie reklama parašė:

    Spygly, nors kiek šviesiau tamsiose ir šlapiose Klaipėdos gatvėse, o ypač tame miesto rajone. Nuo sausio 1 d. direkcija tampa AB, tai visos išlaidos bus vertamos atidžiau. O dabar – kur dėl ekranus, jei naujas pastatas dar tik svajonė?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Smiltynės gatvės projektavimas sustabdytas atbuline eiga

„Stabdyti sutarties vykdymą nuo 2023 m. lapkričio 29 d. iki 2024 m. liepos 1 d.”, – tokį susitarimą šių metų ...
2024-05-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos valdžios mobingas verčia girtuokliauti?*

Per metus net trys Klaipėdos miesto viešojo sektoriaus vadovės turėjo atsisveikinti su valdiškomis pareigomis dėl nederamų santykių su alkoholiu.  Pirmoji ...
2024-05-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Reorganizaciją pradėjo nuo Transporto skyriaus vedėjo*

Prasidėjo… Nors Klaipėdos savivaldybės reorganizacija dar neprasidėjo, Transporto skyriaus vedėjas jau pažemintas pareigose. Nors savivaldybės interneto puslapyje tebeskelbiama, kad Rimantas ...
2024-05-24
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This