Pakeiskim dar vieną pavadinimą (papildyta)

Mums rašo

Aleksandras Sakas
2023-05-01

Komentarų: 9

Kur garažai – ten šiukšlynas. Per amžių amžius. Matot nuotraukas? Gamtos dėsnių nepakeis nė naujoji Klaipėdos miesto valdžia.

Bet skandalingą garažų bendrijos pavadinimą ji turėtų tučtuojau pakeisti. „Uostas”. Kas galėjo šiukšlynui duoti tokį vardą?

Senajam merui, estetui, nei pats sąvartynas, nei jo pavadinimas nekliuvo, bet naujajam, iš uosto kilusiam, gali sukelti erzulį ar temperatūrą. Visiems bus sveikiau, jei šiukšlynas nedelsdamas persikrikštys.

O kur tas „Uostas” yra, gal kokiame užkampyje? Ne, beveik per Klaipėdos vidurį, ir nemažas – gal net didžiausias iš miesto antisanitarijos židinių. Jį rasite Kaštonų gatvėje, prie Šiaurės prospekto.

Tik vaikams nesakykit, nes dar sugalvos čia degtukais pažaisti.

PAPILDYTA. „2023-05-01 jūsų laikraštyje paskelbtas Aleksandro Sako (jei toks iš viso yra) straipsnis su foto informacija „Pakeiskim dar vieną pavadinimą”, kuriame nufotografuota GSEB „Uostas” viena iš skelbimo lentų, už kurios matosi šiukšlynai, kaip ir kitose straipsnio nuotraukose. Tačiau kategoriškai pareiškiu, kad matomose nuotraukose nė vienas kvadratinis metras nėra GSEB „Uostas” teritorija”, – rašoma GSEB „Uostas” pirmininko Algirdo Paleckio „Atvirai Klaipėdai” atsiųstame laiške.

9 Comments

  1. Nezabitauskas

    Įdomus papildymas. Ponas Algirdai Palecki, tai kur pastatyta GSEB „Uostas” skelbimų lenta, matoma paskutinėje nuotraukoje? Svetimoje teritorijoje?

    Reply
  2. Marijus

    O aikštelė tuščia šalia Šermukšnių gatvės? Dar nesusiplanavot kokioms narkomanų tvarios plėtros veikoms pritaikysit? O senamiesčio gatvių „trinkelizacija”? Nebado akių, kad dar darbai nebaigti, o gatvės danga jau išsiklaipiusi kaip senos kekšės kojos?.. Miesto administracijai tinka gi. Juolab, exdirektorius pargrįžo į savo šėryklėlę atgalios…

    Reply
  3. A

    Stebim reakciją, ar vėl patikrins, iškvies pirmininkus ant kilimo( radau senesnius straipsnius spaudoj), įpareigos susitvarkyt, ar kals baudą 30€ už padangą

    Reply
  4. Mindaugas

    Tie garažai taip gadina Klaipėdos urbanistinį išplanavimą ir visą vaizdą, kiekviename rajone miesto rasi po garažų bendriją, kur realiai visus nugriauyi ir tegul daugiabučius ar kažką kita lai stato, o tai žmonės ten tuose garažuose šiukšles laiko kurių nenori išmesti..

    Reply
    • Anonimas

      Per miestą pravažiuokite, ne vienas ir ne du urbanistiniai išplanavimo nesusipratimai. O uzkliuvo garažai…

  5. Nezabitauskas

    Gražus vaizdelis. Kažin, kokių dar įstaigų įstaigėlių, valstybinių, savivaldybinių, visuomeninių, savų ir europinių, mums trūksta, kad tokių vaizdelių neliktų? Gerai prisimenu, kokia betvarkė buvo prie ruso, bet tokios – ne, nebuvo.

    Reply
  6. Anonimas

    Ar autorius sutinka apmokėti pavadinimo keitimo visas išlaidas??

    Reply
    • Nezabitauskas

      Ponas Anonime, negi nematote, kad autorius juokauja? Jeigu rimtai, tai už viską turi mokėti šiukšlintojai arba garažų bendrija, leidusi tam šiukšlynui atsirasti.

  7. Eglė B.

    Gera idėja pažaisti šioje vietoje su degtukais ?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Kur giria žaliuoja, ten kieno namai?

Vieną šių metų birželio pavakarę, užbaigdama Lietuvos vakarų krašto dainų šventę, Klaipėdos vasaros estradoje suskambo giesmė. Tūkstančiai švelniausių moteriškų balsų ...
2023-09-27
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Kaštonų gatvės ir kitų užgrobtų žemių košmarai

„Pasakojate kaip iš fantastinių filmų scenarijų, sunku net patikėti, kad tokie dalykai Klaipėdoje vyksta”, – stebėjosi savivaldybės Kontrolės komiteto pirmininkas Ugnius ...
2023-09-20
Skaityti daugiau

Spyglys

Naujoms valdžios mašinoms skubama atnaujinti garažus*

Tik pradėjęs eiti pareigas Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus darbuojasi iš peties. Jis ne tik ėmė rūpintis nauju tarnybiniu automobiliu sau ...
2023-05-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This