Užstrigo Jūrininkų ligoninės priimamojo rekonstrukcija

Svarbu, Sveikata

Klaipėdos universiteto ligoninės Jūrininkų padalinio priėmimo – skubiosios pagalbos skyriaus patalpų rekonstrukcijos sutartis su rangovu buvo nutraukta, nes, pasak ligoninei laikinai vadovaujančio prof. dr. Jono Sąlygos, čia dirbusiai bendrovei iškelta restruktūrizacijos byla.

Artūro Šulco nuotr.

Jau yra paskelbtas naujas viešojo pirkimo konkursas – rekonstrukcijai užbaigti. Būsimasis naujas rangovas turės užbaigti rekonstrukciją pagal parengtą techninį projektą, pilnai parengti naują darbo projektą. Dalis darbo projekto jau yra parengta anksčiau, tad naujasis rangovas turės tai įvertinti, jei reikia – papildyti bei parengti trūkstamas projekto dalis. 

Rekonstrukciją norima užbaigti per pusmetį. Visi paruošiamieji darbai jau yra atlikti, pastatytos objekto konstrukcijos. Beveik baigti ir žemės darbai. Tačiau objektas dar yra be langų, lauko vitrinos, įrengta tik pusė durų, stoglangių. Atlikta tik 45 procentų vidaus darbų.

Taip pat beveik baigti vandentiekio ir nuotekų šalinimo sistemos įrengimo, šildymo sistemos darbai. Labai mažai padaryta įrengiant elektros instaliaciją bei kitus darbus. Statybos užbaigimo procedūrai būtinų dokumentų parengimo paslaugų teikimo būklė pažymėta nuliu.

2021 metų rudenį Jūrininkų ligoninės priėmimo – skubiosios pagalbos skyriaus patalpų rekonstrukcijos rangos darbų konkursą laimėjo UAB „Losrita”, pasiūliusi juos atlikti už 2,21 mln. eurų. Pagal sutartį su rangovu rekonstrukcijos darbai turėjo trukti iki 2023 metų vasaros.

3 Comments

  1. Tadas

    Nesulauks niekas, ten kur Tomas Karpavičius ten visada ragai. UAB „Losrita” ne pirma šito veikėjo įmonė specialiai subankrotinta.

    Reply
  2. Martynas

    Teko dirbti kaip subrangovams dar rudeni iki šiol atsiskaitymo nesulaukta ir neaišku ar kas nors sulauks.

    Reply
    • Algirdas

      Žinoma nesulauksime niekas. Kokias įmonės Tomas dar nuvarė į bankrotą?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Jono Sąlygos paieškos savivaldybei kainavo 4235 eurus*

Už tai, kad prisikviestų žinomą mediką Joną Sąlygą vadovauti Klaipėdos miesto poliklinikai, savivaldybė sumokėjo 4235 eurus. Tiek mokesčių mokėtojams kainavo UAB ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Teises pragėręs kapelionas prašo teismo malonės 

Vieną šių metų vasario sekmadienį lengvai išgėręs prie vairo sėdęs ir policijai pakliuvęs Jūrininkų ligoninės kapelionas ir Palangos Švč. Mergelės ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

COVID-19 pirkimai vis dar aidi teismuose

Teismuose dėl jos dalimi tapusios Klaipėdos universitetinės ligoninės pandeminio laikotarpio pirkimų tebesimurkdanti Klaipėdos universiteto ligoninė pirmoje instancijoje laimėjo dar du ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This