Prezidentas savo pranešime nepamiršo ir Grubliausko* (3)

Spyglys
Spyglys
2023-06-20

Spyglys nėra koks nors apkiautėlis – viena ausim antradienį klausydamasis metinio šalies prezidento Gitano Nausėdos pranešimo, nudžiugo, išgirdęs, jog jis nepamiršo paminėti ir seno savo draugo, buvusio mūsų miestelio mero Vytauto Grubliausko.

„Vėl esame priversti stebėti naujųjų, kad ir kitomis spalvomis pasidabinusių bebrų atgimimą, savotišką „neobebrystės“ reiškinį”, – rėžė prezidentas, Spyglio spėjimu, turėdamas galvoje ir eksmero-eksliberalo radikalų posūkį į kairę.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

 

Žymos: | |

Komentarai (3):

Atsakymai į “Prezidentas savo pranešime nepamiršo ir Grubliausko*”: 3

  1. ? parašė:

    Dudorius per 12 metų valdymo, nieko gwro Klaipėdai nepadarė, darė tik tai priešingai, kad miestas laskęstų šuduose. Matijošaitis per 1 kadenciją, Kauną pakėlė neatpažįstamai. Tai toks „Darbininkas” tokį pat „darbininką” pamatė, tik dabar viskas bus tie žminės ant šudino pagalio pakabinti ne miesto, i valstybės mastu. O visus Matijošaičius ir t.t. pils tonomis šudais ir tampys po policijas, stt, prokuratūras, teismus, nes visa LT mato, kad nesusišyka miestą, kaip Dudkinas per 12 metų, o padaro prašmatnesniu.

  2. Domas parašė:

    Leido išnaikinti mieste medžius, o ir apskritai – dirbo nepakankamai gerai.

  3. Algis parašė:

    Geda tiems ,kas ji paskutinios rinkimos rinko.Ta juo komanda nieko nedare .Vaitkus is visu tarnybu turetu atleist grubliausko zmones.Ypac tuos ,kurie projektuoja saligatviu tiesimus ir padarytu darbu priemimus.Visi mieste takai priimti su brokais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdą reprezentuos burgerių valgymo festivalis*

Klaipėdoje jau matyti akivaizdžios kultūrinės permainos – tradicija tampa mėsainių (lietuviškai – burgerių) festivalis. Spyglys prognozuoja, kad ilgainiui tai būsiąs ...
2024-05-16
Skaityti daugiau

Spyglys

Už šierinimą feisbuke - padorus atlygis*

Spyglys, „Atviroje Klaipėdoje” perskaitęs, jog Slaugos ligoninei paskirta vadovauti jauna simpatiška blondinė, net neabejoja, jog ji pasidomės, už kokius didžius ...
2024-05-15
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

„Viesulo“ vadovui - kontrolierių kirčiai

Nors Klaipėdos savivaldybės meras Arvydas Vaitkus neseniai „Viesulo” sporto centro vadovo Vaclovo Gedvilo darbą įvertino gerai, Kontrolės komitetas antradienį rekomendavo ...
2024-05-15
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This