Velykienės baleto mokykloje Vaitkus šoks su Korsake* (5)

Spyglys
Spyglys
2023-06-27

Pasklidus žiniai, kad buvusi politikė Alina Velykienė įsteigė baleto mokyklą, kilo ažiotažas: mokytis striksėti ant pirštų galiukų panoro visas būrys uostamiesčio politikų ir valdininkų.

Kadangi šokiuose vyrų visuomet trūksta, tai politikėms, norinčioms užsirašyti į baleto mokyklą, buvo liepta atsivesti po kokį vyrioką.

Spyglio šaltiniai praneša, jog Lina Šukytė – Korsakė atsivesdino Arvydą Vaitkų. Vaida Raugelė – Vidmantą Dambrauską.

Vytautas Grubliauskas savo ruožtu atsivedė Niną Puteikienę. Arūnui Tumai beliko atsivesti Algirdą Kamarauską. Tuo metu Kastytis Macijauskas šoks poroje su pačia Alina Velykiene.

Gala koncertą ši graži kompanija surengs, kai įstengs nusipirkti puantus. Apie bilietų pardavimą bus paskelbta tinklalapyje buveliberalai.lt

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | | | | | | |

Komentarai (5):

Atsakymai į “Velykienės baleto mokykloje Vaitkus šoks su Korsake*”: 5

  1. Nekoks ejimas parašė:

    Na trūksta Alinai šlovės be liberalų, gelbėtojos vaidmenį dabar velkasi, nenumirs ta Klaipėda be jos baleto mokyklos, yra gal 4 kitos.

  2. Žinovas parašė:

    Iš tiesų ciocės nina ir alina norėjo suorganizuoti baleto trio „bulvių ežeras” su žemaitaičiu, tik kad šitas džiūvėsių džiovinimu dabar užsiėmęs.

  3. Praradimas parašė:

    Humorą reikia suprasti… Bet. Viliuosi, kad Taryboje atsiras Damų, kurios savo darbu bus tos lyderės, varikliai, kokios buvo Ligita Girskienė, Nina Puteikienė ir Alina Velykienė. Žavios, protingos, gal emocingos, bet dorai, sąžiningai dirbusios MIESTUI . Alina savo poelgiu, baleto mokyklos gelbėjimu kelia tik pagarbą!

  4. Liulis parašė:

    O Dudorius muziką paleis?

  5. Visai neskanu parašė:

    Piktas Šulco rašinukas. Kad tik įkąstų. Ne įsteigė Alina mokyklą, o perėmė, kad ji Klaipėdoje nedingtų. Daugiau tokių klaipėdiečių, matančių toliau nei savo nosis ar piniginė.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Apie pagalbą tautinėms mažumoms

7883 klaipėdiečiai (11,83 proc.) iš 67 346 dalyvavusiųjų pirmajame prezidento rinkimų ture balsavo už atvirai prorusišką kandidatą Eduardą Vaitkų. Viešojoje ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Spyglys

Nuo godumo ir kuklumo nemirs*

Pinigais sočiai Klaipėdos valdžios maitinami vietos laikraščiai jau nebežino kaip ir atsidėkoti – pasirengę merui stačiai po uodega sulįsti. Mat, kuo ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Spyglys

Štai kur klausimas*

Spygliui, pamačiusiam operatyvinę nuotrauką iš mero prieangio, kuris, beje, dabar yra užrakintas bei nepasiekiamas ne tik eiliniam klaipėdiečiui, bet ir ...
2024-05-14
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This