Velykienės baleto mokykloje Vaitkus šoks su Korsake*

Spyglys

Spyglys
2023-06-27

Komentarų: 5

Pasklidus žiniai, kad buvusi politikė Alina Velykienė įsteigė baleto mokyklą, kilo ažiotažas: mokytis striksėti ant pirštų galiukų panoro visas būrys uostamiesčio politikų ir valdininkų.

Kadangi šokiuose vyrų visuomet trūksta, tai politikėms, norinčioms užsirašyti į baleto mokyklą, buvo liepta atsivesti po kokį vyrioką.

Spyglio šaltiniai praneša, jog Lina Šukytė – Korsakė atsivesdino Arvydą Vaitkų. Vaida Raugelė – Vidmantą Dambrauską.

Vytautas Grubliauskas savo ruožtu atsivedė Niną Puteikienę. Arūnui Tumai beliko atsivesti Algirdą Kamarauską. Tuo metu Kastytis Macijauskas šoks poroje su pačia Alina Velykiene.

Gala koncertą ši graži kompanija surengs, kai įstengs nusipirkti puantus. Apie bilietų pardavimą bus paskelbta tinklalapyje buveliberalai.lt

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

5 Comments

  1. Nekoks ejimas

    Na trūksta Alinai šlovės be liberalų, gelbėtojos vaidmenį dabar velkasi, nenumirs ta Klaipėda be jos baleto mokyklos, yra gal 4 kitos.

    Reply
  2. Žinovas

    Iš tiesų ciocės nina ir alina norėjo suorganizuoti baleto trio „bulvių ežeras” su žemaitaičiu, tik kad šitas džiūvėsių džiovinimu dabar užsiėmęs.

    Reply
  3. Praradimas

    Humorą reikia suprasti… Bet. Viliuosi, kad Taryboje atsiras Damų, kurios savo darbu bus tos lyderės, varikliai, kokios buvo Ligita Girskienė, Nina Puteikienė ir Alina Velykienė. Žavios, protingos, gal emocingos, bet dorai, sąžiningai dirbusios MIESTUI . Alina savo poelgiu, baleto mokyklos gelbėjimu kelia tik pagarbą!

    Reply
  4. Liulis

    O Dudorius muziką paleis?

    Reply
  5. Visai neskanu

    Piktas Šulco rašinukas. Kad tik įkąstų. Ne įsteigė Alina mokyklą, o perėmė, kad ji Klaipėdoje nedingtų. Daugiau tokių klaipėdiečių, matančių toliau nei savo nosis ar piniginė.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija V 

„Atvira Klaipėda“ cikle „Urbanistiniai jubiliejai” baigia pasakoti apie Klaipėdos naftos terminalo raidą ir jo įtaką miestui. Paskutinėje tam skirto rašinių ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Naujam prekybos centrui – raudona šviesa 

Leidimas vietoje buvusių Prekybos uosto kultūros rūmų J. Janonio gatvėje statyti prekybos centrą negali būti išduotas kol nebus parengtas nepriklausomas ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This