Rajono meras perspjovė Arvydą Vaitkų* (11)

Spyglys
Spyglys
2023-07-11

Kol Klaipėdos miesto meras naktinis nemiega, dūsauja niekaip negalėdamas išsirinkti jo didį statusą atitinkančio hibridinio automobilio, jo kolega Klaipėdos rajono vadovas jau įsigijo ratus. Ir ne bet kokius, o tik elektra varomus!

Važinėsis dabar, mandravos, o miesto meras senu taršiu kibiru toliau kratysis. Kol kada nors įsigys tik hibridą… Gėda džiunglėms, pardon, Klaipėdos miestui!

O Spyglys atkreipia dėmesį, kad tas rajono mero automobilis beveik tokio pat dydžio, beveik visais parametrais yra kone lygus Klaipėdos miesto mero ieškomam prestižiniam automobiliui. Be to, jis bus pristatytas per keturis mėnesius! Ir vienu pakrovimu nuvažiuos 500 km. O miesto meras ir toliau terš oro tarša garsėjančią Klaipėdą.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | | | |

Atsakymų į “Rajono meras perspjovė Arvydą Vaitkų*”: 11

  1. Anonimas parašė:

    Manau vienos įstaigos užtektų.

  2. Marijus parašė:

    O elektra pakrovimui tų visų „ekologiškų” mašinų bus nemokama?.. T.y. už ją ir toliau mokės eiliniai gyventojai, bet ne tie, kurie važinėja?.. Piderastynu atsiduoda ..

  3. Svarbu parašė:

    Ar niera svarbių darbų kaip lenktyniauti dėl automobilio.Keliai už tai Klaipėdos raj.siaubingi .Projektai daromi kur dingsta neaišku.Teisingai ponas Vaitkau Klaipędos miesto mere kukliau gyventi geriau.

  4. Jūs parašė:

    Susitvarkykit tą savo svetainę neina normaliai nuotraukų matyt arba išvis nedėkit jų, jei nesugebat

  5. Česlovas parašė:

    Teks kitą kartą mane į merus išrinkti, turiu dviratį su dviem batareikom, tai gražaus pinigo sutaupysiu 🙂

  6. klp parašė:

    Nusivaziavo dienrastis…

  7. Spjūvis parašė:

    Guli Bangų gatvėje spyglys su redaktoriumi vienoje lovoje. Spyglys atsikrenkštė ir spjovė nt lubų, o nuo ten – redaktoriui ant veido… Šis supyko: – Kitą kartą prieš ką nors darydamas įspėk, gerai? -Gerai. Po kurio laiko spyglys sako: -Dėmesio! Redaktorius iškart užsitraukė antklodę ant veido. Spyglys: -Bezduliukas…..

  8. Spjūvis parašė:

    Bangų gatvės sienlaikraščio aktualios žinios.

    • Lolas parašė:

      Teisingai, kad benradarbiaujat ir draugaujat, neklausykit Lietuvos prešus veikiančius Lietuvos valdžioje, nes jų tiklas vienas nustumti Lietuvą į bedugnę. Dėl kad pas Jus geri santykiai šudą pils trygubai. Dudorių „mūsų pseudo patriotų” draugelį, tikrai vyčiau lauk nuo bele kokios valdžios. 100% kam reikia perduoda i formaciją, kas klaipėdoje vyksta ir kokia linkme. Pinigai jam nekvepia.

    • bigcatwar parašė:

      vertetu klaida istaisyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Kodėl Verslo grupės vadovu Arvydas Vaitkus paskyrė save?*

Pats save paskyrė… Dėl garbės? Garbės ir pripažinimo jam, jo nuomone, žinoma vis dar trūksta, – tai matyti iš šalies ...
2024-05-12
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Klaipėdos poliklinikos: rekonstrukcijos projektas gerokai brangesnis nei naujo pastato

Pasirinkus ne pačią mažiausią kainą pasiūliusį rangovą, Klaipėdos miesto poliklinikos atnaujinimo projektavimas savivaldybei kainuos apie 150 tūkstančių eurų daugiau nei ...
2024-05-11
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos kultūros paveldas kasdien vis gražėja*

Gražiausias gražėjančio Klaipėdos kultūros paveldo pavyzdys – Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritorinis skyrius, Tomo g. 2. Šis pastatas pretenduoja tapti ...
2024-05-11
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This