Nemažėja nei girtų, nei greitį mėgstančių viršyti vairuotojų

Regionas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-08-22

Praėjusią savaitę per Klaipėdos apskrities Kelių policijos skyriaus pareigūnų vykdytas priemones iš viso nustatyti 808 įvairūs KET pažeidimai, tarp jų – ir 18 neblaivių vairuotojų.

Didžioji dalis iš jų buvo apsvaigę nesunkiai (nuo 0,30 iki 0,93 prom.), tačiau pasitaikė ir tokių, kurie į alkoholio matuoklį įpūtė ir gerokai daugiau. Taip atsitiko Palangoje, Elijos g., sustabdytam 20-mečiui „Toyota“ vairuotojui, kuriam nustatytas 2,51 prom. girtumas.

Asociatyvi Palmiros Mart nuotr.

Be to, Klaipėdoje, Pilies g., 36 metų „Porsche“ vairuotojas ne tik įpūtė 0,76 prom., bet ir neturėjo teisės vairuoti. Teisės vairuoti neturėjo ir dar penki pareigūnų patikrinti vairuotojai įvairiose Klaipėdos apskrities vietose.

O štai rugpjūčio 17 d. apie 13.33 val. Klaipėdos rajone, magistraliniame kelyje Klaipėda-Liepoja, sustabdytas 24 metų motociklo „Suzuki“ vairuotojas ne tik neturėjo teisės vairuoti tos rūšies transporto priemonės, bet ir skriejo 128 km/h greičiu, kai leistinas toje vietoje yra 90 km/h.

Atsakomybės neišvengs ir trys alkoholio padauginę dviratininkai. Vienam iš jų, 48 metų Palangoje, keltyje Klaipėda-Liepoja dviračiu važiavusiam vyrui nustatytas 2,35 prom., o taip pat Palangoje, Šventosios g., jo bendraamžiui, mynusiam dviratį – 1,21 prom. girtumas.

Per savaitę Klaipėdos apskrities kelių policijos pareigūnai taip pat užfiksavo, kad 7 vairuotojai neleistinai naudojosi mobiliojo ryšio priemonėmis, tiek pat vairuotojų ir vienas keleivis nesegėjo saugos diržų, vienas motociklininkas važiavo be šalmo.

Mobiliuoju greičio matuokliu užfiksuoti 755 leistino greičio viršijimo atvejai.

Žymos: | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Nauja kultūros erdvė kurorte - „Palangos duonos fabrikas"

Buvusios Palangos duonos gamyklos patalpos virsta šiuolaikiška menine erdve „Palangos duonos fabriku“. Šią vasarą miesto gyventojai bei svečiai čia galės ...
2024-05-17
Skaityti daugiau

Regionas

Į tarpukario Palangą nukels orientacinis žaidimas 

Gegužės 25 d., 12 val., Lietuvos nacionalinio muziejaus padalinys Jono Šliūpo muziejus kartu su Palangos atvira jaunimo erdve „Be stogo“ ...
2024-05-16
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje - nauja parkavimo programėlė

Palangos gyventojai ir atvykstantys poilsiautojai šią vasarą turės daugiau galimybių atsiskaityti už parkavimą – nuo gegužės 15 dienos mieste pradeda ...
2024-05-15
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This