Ne kiekvienas agentas – Malderis* (3)

Spyglys
Spyglys
2023-09-19

Spyglys nuolat sulaukia savo neetatinių spec. agentų pranešimų, kuriuose jie demaskuoja blogus politikų darbus arba atvirkščiai – jųjų neveiklumą. Spyglys be galo dėkingas savo neįkainojamiems pagalbininkams už tai.

Dar praėjusią savaitę vienas neringiškis Spygliui pranešė, jog Neringos meras Darius Jasaitis, užuot priiminėjęs gyventojus, kaip skelbia jo darbotvarkė, tuo metu lankėsi sostinėje ir vidury šventos darbo dienos pramogavo viename žinomame Vilniaus prekybos ir pramogų centre. Ir dar su vaiku!

„Tai ar meras darbo metu už valstybės lėšas užsiima pramogomis? Ar ne su valdišku auto jis pramogauja Vilniuje?” – piktinosi Spyglio slaptųjų agentų būrį pretenduojantis papildyti neringiškis.

Tačiau įtarusis Spyglys, išsiaiškinęs, jog potencialus jo agentas yra Neringos merui oponuojantis vietos politikas, užuot puolęs šia žinia dalytis su skaitytojais, kantriai atliko savo spyglišką tyrimą ir štai ką išsiaiškino. Pasirodo, tą dieną neringiškių meras buvo išvykęs komandiruotėn Seiman (Spyglys net iškniso potvarkio merą komandiruoti į sostinę numerį!), o į tą prekybos centrą užsuko esą pietų pertraukos metu. Negi grįši namo iš tokios tolybės be lauktuvių artimiesiems?!

Spyglio moralas Nr.1 : merai irgi žmonės ir jiems nesvetima visa, kas žmogiška.

Spyglio moralas Nr.2: ne kiekvienas provincijos politikas gali būti Spyglio agentu, juoba – Malderiu.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | | |

Komentarai (3):

Atsakymai į “Ne kiekvienas agentas – Malderis*”: 3

  1. Husky parašė:

    Normaliais laikais,stukačius p..zdindavo,dabartiniais-kiekvienas mižnius,tipo soc.atsakingas

    • Ilgiesi parašė:

      sovietmečio?Pagal tave – normalių laikų? Nesulauksi, vata !

    • Sovietmetis parašė:

      Jei tai būtų britiškas, prancūziškas ar, iš bėdos, šveicariškas sovietmetis, tai gal būtų pusė velnio. O nuo rusiško, apsaugok Viešpatie, jau atsikratėme ir daugiau tokio niekam nebereikia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Apetitas išaugo*

Kaip ir buvo prognozuota, UAB „RSV projektai” vadovas ir savininkas Arūnas Liubinavičius mikliai prisitaikė prie mero Arvydo Vaitkaus kietos rankos ...
2024-05-13
Skaityti daugiau

Spyglys

Kodėl Verslo grupės vadovu Arvydas Vaitkus paskyrė save?*

Pats save paskyrė… Dėl garbės? Garbės ir pripažinimo jam, jo nuomone, žinoma vis dar trūksta, – tai matyti iš šalies ...
2024-05-12
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos kultūros paveldas kasdien vis gražėja*

Gražiausias gražėjančio Klaipėdos kultūros paveldo pavyzdys – Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritorinis skyrius, Tomo g. 2. Šis pastatas pretenduoja tapti ...
2024-05-11
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This