Atsistatydino „Neptūno“ direktorius (1)

Sportas, Svarbu
Avatar photoAtvira Klaipėda
2023-11-06

Po tragiškai pralaimėtų šeštadienio rungtynių ir viešojoje erdvėje atsidūrusių žinučių atsistatydino Klaipėdos „Neptūno“ futbolo klubo direktorius Tadas Vaitkus.

„Ateina laikas svarbiems sprendimams, kad ir kokie sunkūs jie būtų. Atsistatydinu iš FC Neptūnas klubo vadovo pareigų. Keturis metus dirbau klubui neatlygintinai, visa savo širdimi buvau su klubu, gyvenau futbolo ritmu nuo varžybų iki varžybų, nuo sezono iki sezono. Gyvenau futbolo atgimimo mano mieste idėja, su bičiuliais vystėm ją ir niekuo nesigailiu. Kartu sukūrėm tikrai daug. Bet dabar klubui reikia šviežio kraujo, naujų idėjų! Noriu visiems, kurie dirbo kartu, nuoširdžiai padėkoti ir palinkėti sėkmės! Net neabejoju šviesia FC Neptūnas ateitimi!“ – savo paskyroje „Facebook“ tinkle pirmadienį paskelbė T. Vaitkus.

Žinia, LFF I lygos finišo tiesiojoje Klaipėdos „Neptūnas“ šeštadienį išvykoje sugebėjo pralaimėti turnyrinėje lentelėje ketvirtą vietą nuo galo užimančiam Kauno „Žalgiriui-2“ rezultatu 1:5 (1:2).

Viešojoje erdvėje pasirodė žinia, kad po šio pralaimėjimo T. Vaitus esą nepagailėjo karčių žodžių žaidėjams, kuriuos išsiuntė į bendrą pokalbių grupę.

Iliustracijos iš Česlovo Kavarzos „Facebook“ profilio

Į šią situaciją sureagavo ir ilgametis Klaipėdos sporto žurnalistas Česlovas Kavarza.

„Neee, netikiu, kad čia taip galėjo rašyti mano vos ne geriausias draugas Tadukas. Žmogus susidėjo su šutve, kuri save pasivadino „reprezentacine” Klaipėdos ir Vakarų Lietuvos komanda. Iš Taduko gyvenime niekados keiksmažodžio, net pikto žodžio nesu išgirdęs. Ko gero, vakar Tadulis Dituvos turguje ant prekystalio buvo palikęs telefoną trumpam ir kažkoks prekybininkas sumaigė ten tuos tekstus ir apie „lavonus”, ir apie „ukrainiečius urodus”. Net Kęstutis Ivaškevičius gavo savo viršininką iš grupės išfirinti. Tadai, daugiau nepalik kur nors telefono, bo vėl kas nors tavo vardu nesąmonių prirašys, o dėmė kris ant tavęs“, – savo paskyroje „Facebook“ rašė Č. Kavarza.

Po šeštadienio rungtynių Klaipėdos ekipa yra ketvirtoje vietoje, tačiau tiek pat taškų turi ir „Nevėžis“, „Minija“ bei „Babrungas“. Paskutines šio sezono rungtynes klaipėdiečiai žais trečiadienį Jonavoje su autsaidere esančia šio miesto ekipa.

Žymos: | | |

Komentarai (1):

Įrašo “Atsistatydino „Neptūno“ direktorius” komentarų : 1

  1. Blinda parašė:

    Laikas atgaivinti Atlantą !!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Neptūnas“ išplėšė lemiamas ketvirtfinalio rungtynes

Trečiadienio vakarą namie Klaipėdos „Neptūnas“ rezultatu 95:76 (30:23, 23:23, 26:10, 16:20) nepasigailėjęs Vilniaus „Wolves Twinsbet“ ir ketvirtfinalio serijos iki dviejų ...
2024-05-15
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ ketvirtfinalį pradėjo dramatišku pralaimėjimu

„Betsafe-LKL“ ketvirtfinalio serijoje pirmąją pergalę pirmadienio vakarą namie iškovojo Vilniaus „Wolves Twinsbet“, rezultatu 91:84 (31:22, 14:20, 19:21, 27:21) palaužę Klaipėdos ...
2024-05-13
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Šiauliai“ parklupdė „Neptūną“

Dėl garbės kovojantys „Šiauliai“ dar labiau apkartino reguliariojo sezono pabaigą Klaipėdos „Neptūnui“. Žydrūno Urbono auklėtiniai namuose sekmadienį 104:98 (21:19, 22:33, ...
2024-05-05
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This