Vaikams dovanoja kelionę į Nidą

Regionas

„Lietuvos geležinkeliai“ praneša tęsiantys tradiciją vasaros pradžioje dovanoti įspūdžius vaikams. Šiemet keturiasdešimčiai vaikų iš draugijos „SOS Vaikų kaimas“ globojamų šeimų bendrovė dovanos įspūdžių kupiną kelionę Pajūrio ekspresu į Nidą ir joje vyksiantį festivalį „Sveika, Neringa!“.

Palmiros Mart nuotr.

„Tūkstančiams vaikų Lietuvoje vasara siejasi ne su kelionėmis ir kurortais. Su sunkumais susiduriančiose šeimose augantys vaikai neturi galimybių vasaras leisti turiningai, tad džiaugiamės šiemet galėdami bent daliai jų padovanoti aktyvų laisvalaikį ir įsimintiną savaitgalį gražiausiame Lietuvos kampelyje – Nidoje“, – pranešime spaudai cituojamas  „Lietuvos geležinkelių“ generalinis direktorius Mantas Bartuška.

Pranešama, kad šiemet, bendradarbiaujant su festivalio „Sveika, Neringa!“ organizatoriais, vaikų laukia ne tik kelionė Pajūrio ekspresu į Nidą, bet ir šūsnis pramogų pajūryje: vaikai dalyvaus sportinėse rungtyse, keliaus į Delfinariumą bei Lietuvos jūrų muziejų, pramogaus didžiuliame batutų parke, o vakarais galės šėlti koncertuose, kuriuose pasirodys populiariausi Lietuvos atlikėjai: Beatrich, Leon Somov, „Daddy Was a Milkman“ ir „Lemon Joy“. Pasak festivalio organizatorių, tikimasi, kad vasarą pradėję aktyviai, vaikai ir laukiančias atostogas norės praleisti sveikai.

Į kelionę traukiniu birželio 8 d. Vilniaus geležinkelio stotyje vaikus išlydės festivalio „Sveika, Neringa!“ sumanytojas Edmundas Jakilaitis ir Lietuvos lengvosios atletikos čempionė Vlada Musvydaitė.

„Festivalis „Sveika, Neringa!“ kviečia visus, kurie renkasi laisvalaikį leisti aktyviai, mėgsta kokybiškas pramogas bei muziką. Labai džiaugiamės, kad šiais metais festivalyje dalyvaus SOS kaimo vaikų šeimynos ir šie vaikai pamatys, kad laisvalaikis gali būti sveikas, aktyvus ir kūrybingas. Tikime, kad įkvėpsime vaikus ir toliau pramogauti sportiškai ir kokybiškai“, – sako festivalio idėjos autorius E. Jakilaitis.

Teigiama, jog praėjusiais metais vaikams iš dienos centrų „Lietuvos geležinkeliai“ padovanojo kelionę į Klaipėdą. Didžiajai daliai jų tai buvo ne tik pirmoji gyvenime kelionė traukiniu, bet ir galimybė pirmą kartą pamatyti jūrą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangoje rudenį vyks senjorų festivalis

Tarptautinės pagyvenusių žmonių dienos proga Palangoje pirmąsyk bus organizuojamas festivalis „Senjorų savaitė“. Rugsėjo 29 d. – spalio 4 d. Palanga ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Regionas

Jau šį savaitgalį - festivalis „Sveika, Neringa!“

Rugsėjo 16-ąją tradicinis renginys sugrįžta į Juodkrantę, kai visas pasaulis palaiko tvarios gamtos idėją skleidžiančias „World Cleanup Day“ iniciatyvas. Kasmet ...
2023-09-15
Skaityti daugiau

Kultūra

Mados savaitėje savo kūrybą pristatė ir dizaineriai iš užsienio

Praėjusią savaitę vykusioje „Mados savaitė Klaipėdoje / Fashion Week Klaipėda“ dalyvavo mados profesionalai ir entuziastai iš Lietuvos ir užsienio. Mados ...
2023-08-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This